Start to run: een beetje wisselvallig

 photo IMG_4912_zpszfqxlmfe.jpg
Deze week ging redelijk! Ik ben tevreden, maar het kan altijd beter.

De week begon met maandag, tijd voor een lesje crossfit, als eerste stond er een speed backsquat voor de deur. Daar gingen we mee aan de slag, naar vier rondes speed squads gingen we aan de slag met de WOD. De WOD was niet lang, maar wel heftig, het bestond uit PowerCleans en Jerks. De laatste ronde ik ging echt kapot! Dat frustreert mij dan en dan komt het er helemaal niet meer uit, maar uiteindelijk redde ik het wel. Ik was tevreden.

Dinsdag zat ik gewoon weer op de fiets naar mijn werk, iets last van mijn benen want de squats hadden zijn werk wel gedaan.
Woensdag was ik vrij, in de avond had ik (dacht ik) een afspraak staan, deze afspraak was dus in de ochtend haasten en geen crossfit in de avond maar op visite bij de ouders van vriendlief.

Ook donderdag en vrijdag zat ik op de fiets naar mijn werk en weer naar huis, al met al heel veel rust deze week.

Zaterdag had ik om 12.00 uur een afspraak bij mijn voedingscoach en daarna trok ik na een lange tijd weer mijn hardloopschoenen aan! Ja jullie lezen het goed, ik liep weer een rondje hard, samen met vriendlief gingen we op weg. We waren van plan om een rondje van 5 km te lopen, maar na iets meer dan twee kilometer draaide wij ons om en liepen we weer terug, het lopen zelf ging wel oke, ik merkte dat mijn benen wat paperig aanvoelde, maar verder voelde mijn lichaam wel oke, wel merkte ik dat ik qua conditie flink had ingeleverd, nu gingen we ook wel heel hard van start hoor! Maar ik was helemaal kapot! En ik had pas ruim 4 kilometer gelopen! Na de run even snel wat eten, daarna stortte ik volledig in! Ik was ineens zo moe! Dus vanaf daar maar lekker rustig aan.

Zondag was rustdag, ik prepte wat eten, maakte een cake voor de crossfit en in de avond vierde we sinterklaas, dus gewoon alles rustig!

Al met al ben ik blij dat ik mijn hardloopschoenen aan heb gedaan, ondanks dat ik daarna ontzettend moe was. Maar he! Het begin is er weer!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.