Start to Run: Een hoop gebeurd

 photo Pictures10_zpsk9gnvwht.jpg

Een nieuwe week en nieuwe kansen, dat gelde niet voor mij, ik had last van twijfels en mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk opgelopen.

Maandag begon met de fiets naar mijn werk, het was lekker weer en zolang het droog is kan ik lekker 11 km naar mijn werk fietsen. Dus deed ik dat ook. In 35 minuten was ik weer op mijn werk, na een lange werkdag fietste ik naar huis en aten we snel en hapje, het was tijd voor crossfit. De training betond uit zoveel mogelijk reps van verschillende oefeningen. De workout was heftig maar uiteindelijk had ik een mooi aantal reps! I was proud.

Dindag was het weer een dagje naar mijn werk fietsen en terug, vervolgens had ik verder rust. Rust is tenslotte ook trainen!

Woensdag begon hetzelfde als maandag en dinsdag eerst fietsen van mijn werk en vervolgens weer terug, snel eten en weer crossfitten, dit keer trainde ik samen met iemand en dat is echt super fijn! Iemand die je net een beetje extra geef en net dat kilootje meer laat liften! Dat is fijn! De WOD daarintegen ging ontzettend slecht! Het lukte gewoon niet! Uiteindelijk eindigde ik ook met de minste reps. Dat geeft verder niet! Ik heb het in ieder geval gedaan!

Donderdag fietste ik ook weer naar mijn werk en na een dag fietste ik weer naar huis (beetje eentonig he, maar het is mooi weer en dan fiets ik eenmaal graag naar het werk). Na het eten trok ik mijn hardloopkleren aan en ging ik een stukje intervallen. Ik liep rondjes van 3 minuten gevolgd door een minuut rust. Hoeveel keer ik dit herhaald heb, weet ik niet meer maar ik voelde mij heerlijk toen ik thuis kwam!

Vrijdag fietste ik ook weer naar het werk en naar huis, daarna maakte ik het huis schoon, dat ik ook een flinke work-out.

Zaterdag was het een echte rustdag geen fietsen, geen rennen, wel veel wandelen omdat de pup van mijn ouders er was.

Zondag is duurloopdag. Alleen de nacht van zaterdag op zondag werd ik onwijs misselijk wakker! Gadver wat is dit! Ook in de ochtend was de misselijkheid er nog steeds, ik wou echt gaan lopen (iets met het moet) maar iedereen vond het verstandig als ik het niet zou gaan doen. De misselijkheid was te erg ik liep een beetje kokhalzend door huis. Deels denk ik dat ik iets verkeerd had gegeten aan de andere kant denk ik dat het ook kwam door mijn mislukte duurloop van vorige week! Mijn zelfvertrouwen heeft daar toch een lichte deuk opgelopen. En dan moet ik even die schop krijgen (zoals ik maandag al vertelde). Maar ik moet die schop toch echt zelf gaan geven, over een aantal weken (3 om precies te zijn) is de 10km van Rotterdam al! En ik word heel bang omdat ik er nog niet klaar voor ben. De spanning begint voelbaar te worden.

Deze week moet ik er echt voor gaan, gelukkig is het een lang weekend en kan ik gewoon lekker lopen!
Hoe ging jullie loopweek?

XoXo

1 thought on “Start to Run: Een hoop gebeurd

  1. Niek

    Hey chick!! Hoezo niet klaar voor Rotterdam? Omdat er een duurloop niet ging zoals je had gehoopt? Tuurlijk ben jij klaar voor Rotterdam… tsssssssss… YOU GO GIRL!!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.