Start to Run: Een lekkere training

20140401-224803.jpg

Toen ik de laatste loopgroep training begon dacht ik ow shit, dit gaat geen goeie training worden, maar dat was het niet, het werd een lekkere training.

Waarom ik dacht dat het een vervelende training werd? Het was die dinsdag nogal lekker weer en we fietsen op een rustig tempo naar de club (We is mijn zus en ik). We fietsen eigenlijk zo rustig dat toen wij aankwamen de loopgroep al aan het vertrekken was. Shit, ik had gelukkig mijn hardlooprugzak op, dus snel mijn spullen er in gegooid en we rende naar het punt waar we de groepen uit elkaar gingen. Naar dat punt rennen ging al niet zo lekker, omdat we op de fiets waren moesten we daar nog van uitpuffen dus het werd was lastiger.

Tijdens de hoofdtraining kwam ik in gesprek met een loopmaatje tijdens het rennen waren we stil en tijdens het lopen kletsen we, we raakte aan de praat en hadden het over lopen voor goede doelen. En de volgende stop over lijnen en weer de volgende stop over iets anders. Het was echt gezellig en zo werd een training die slecht begon eigenlijk heel erg goed. Ik liep lekker en voelde mij goed en leerde andere mensen kennen.

Ik draaide mijn foute training om naar een goede!
Heb jij wel eens een slechte training gehad die uiteindelijk heel goed eindigde?

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.