Start to run: een rustig weekje

AFC602E9-2549-470F-A775-235DF9BB120F

Het was gewoon weer een lekker maar toch ook wel een druk weekje!

Maandag In de avond ben ik weer om 19.30 te vinden in de sportschool voor een half uurtje buikspieren en dergelijke! Ik merk dat ik het heel fijn vind en dat ik mij er beter door voel. Dus zo slecht is het niet. Daarna hebben we snelheidstraining, waar ik anderhalve week geleden makkelijk de 6.00 min per kilometer kon halen tijdens intervals heb ik er nu weer wat moeite mee. De trainster is tevreden met ons, maar zelf ben ik iets minder tevreden.
Ik wil altijd verbetering zien maar dat is er dus al anderhalve week niet. In mijn achterhoofd weet ik dat het niet erg is want zonder slechte dagen zijn er geen goede dagen! Maar toch.

Dinsdag Ik word wakker en merk nu al: dit wordt niet mijn dag. Als iemand nog een domme opmerking maakt en vervolgens zegt: Nee dat heb ik niet gezegd sta ik op ploffen! De hele dag ben ik boos! Sommige mensen! Na werktijd haal ik de hond van mijn ouders op, doe ik wat boodschappen en haal ik een pakketje op. Na het eten plof ik op de bank en kijk ik wat programma’s terug. Niet heel laat ga ik naar bed.

Woensdag Waar ik normaal vrij ben, moet ik vandaag naar kantoor, ik ben namelijk Piet tijdens het sinterklaasfeest. Na een lange en drukke dag kom ik om 18.15 thuis en maak ik een snelle pizza. Na het eten stort ik helemaal in en lig ik mega vroeg op bed.

Donderdag Ik ben vandaag dus vrij, eerst blijf ik heel lang op bed liggen met mijn e-reader, het weer is namelijk ontzettend slecht, uiteindelijk weet ik mijzelf het bed uit te slepen en ga ik het huis doen, meer komt er ook niet uit mijn handen. In de avond heb ik eigenlijk een training met mijn zus op de planning staan, maar het weer is nog steeds bar en boos dus besluiten we deze niet te doen. Vind ik niet erg, ik lig lekker met mijn e-reader op de bank en een dekentje. En een weekje iets minder is helemaal niet erg.

Vrijdag Een nieuwe werkdag en eigenlijk vliegt de dag voorbij! Ik ben thuis voordat ik het weet, thuis kijken we lekker series en doen we weinig.

Zaterdag We zijn vroeg ons bed uit (zoals altijd). Om 11.00 uur staan er vrienden voor de deur. De mannen gaan naar een beurs en de vrouwen, die gaan lekker lunchen! Na een overheerlijke lunch rijden we terug en kijken we met zijn alle de kwalificatie van de Formule 1.
In de avond kijken vriendlief en ik een kerstfilm en gaan we op tijd naar bed.

Zondag De wekker gaat super vroeg! Ik heb vandaag Pietenbootcamp met de loopgroep, om 10.00 uur sta ik op het veld, het is koud maar uiteindelijk worden we wel warm. Om 11.00 uur is de bootcamp afgelopen en krijgen we een heerlijk kopje thee, na de thee ga ik naar huis en duik ik snel onder de douche, ondanks dat we actief zijn geweest heb ik ontzettend koude bovenbenen en worden ze niet meer warm! Ik lig in een dekentje gewikkeld naar de start te kijken van de Formule 1 en uiteindelijk val ik in slaap, mijn benen zijn warm maar mijn voeten duurt wel tot 19.00 uur tot ze warm zijn. We kijken nog een kerstfilm, gevolgd door Expeditie Robinson. Daarna gaan we weer naar bed en maken we ons klaar voor een nieuwe werkweek!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.