Start to Run: Een weekje minder

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
Het gaat op en af. En afgelopen week was het af!

Maandag ging lekker ik ging op de fiets naar mijn werk en voelde mij aardig goed. De heen en de terug weg namen allebei een kleine 40 minuten in beslag! Zoo mijn beweging heb ik ook weer gehad.

Dinsdag ging ik ook weer fietsen. Heen ging heel goed en deed ik er 40 minuten over. Terug ging wat minder. Wat had ik een last van mijn buik. Eigenwijs als ik was ging ik wel naar de hardloopgroep. En we hadden weer een core training als warming-up! Yeah! I love core. Maar mijn buik dacht daar anders over! WTF is dit? Ga weg! Ik heb uiteindelijk een klein stukje kern gelopen, maar daarna liep ik als een speer naar de auto en dook ik snel mijn bedje in! Ga weg buikpijn!

Woensdag stond ik op, ik was een beetje gammel maar het ging goed!
Mijn buik was het nog steeds niet helemaal eens. Maar ik besloot toch te fietsen naar mijn werk. En ook daar deed ik weer netjes 40 minuten over per keer.

En dat waren mijn sportiviteiten van deze week! De rest van de week bleef ik gammel en bleef mijn buik gigantisch raar doen! Deze week gaan we weer knallen!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.