Start to Run: Een weekje rust!

 photo Pictures_zps5syjvbzi.jpg
Na mijn 1/4de marathon van Rotterdam was het tijd om even rust te nemen, maar ik zat natuurlijk niet stil.

Maandag zat ik gewoon op mijn fiets naar het werk, ik was een klein beetje moe maar dat gaf niet, even de spiertjes losfietsen. Dat is altijd goed.

Dinsdags deed ik helemaal niets, ik ging zelfs met de trein naar mijn werk, jep ik was lui!

Woensdag stond er een crossfit training op de planning. De WOD bestond uit touwtje springen, Snatches en Situps, het ging niet zo heel lekker, maar al met al mocht ik niet ontevreden zijn.

Donderdag en vrijdag deed ik ook niets, bealve werken dan, dat deed ik wel!

Zaterdag stond er een weer een crossfit lesje op de planning en ookal had ik mijzelf een weekje rust opgelegd qua hardlopen dat vond de trainer niet. Na de warming up begonnen we met de spullen klaar leggen, in overleg deed ik dit keer wat meer gewicht aan de bar. We begonnen met 400 meter rennen, ik ging er gelijk als een malle vandoor, daar ging het dus al fout. Na dit moesten we de bar optillen en 21 frontsquats doen gevolgd door 21 pull ups, omdat ik mijzelf (nog) niet kan optrekken, kreeg ik een andere variant, alsnog trok ik mijzelf op, maar dan op een andere manier. Ik was te hard van stapel gegaan en dus was ik al dit rondje kapot. Na dit moesten we weer 400 meter rennen gevolgd door 15 frontsquats en 15 pull-ups, ik deed rustig aan! Tenslotte stond er voor deze workout 30 minuten. Na dit rondje (je raad het al) gingen we weer 400 meter rennen gevolgd door 9 frontsquats en 9 pullups, hierna mochten we nog een rondje rennen van (inderdaad) 400 meter. Ik kwam binnen op 17, 41 minuten en ik was eigenlijk best wel tevreden!

Ik had mijzelf voorgenomen om op zondag een rondje te rennen van 5km, maar ik begon de zondag met uitslapen, na het ontbijt besloot ik om niet te gaan rennen maar lekker weer naar bed te gaan. daar sliep ik weer! Toen ik mijzelf eindelijk naar de bank had gehupst deed ik rustig aan (en viel weer in slaap) volgens mij had ik een dagje rust nodig.

Al met al ben ik tevreden met een weekje rust en we zijn er deze week weer vol tegenaan gegaan!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.