Start to Run: Even geen zin!

 photo IMG_3940_zpsgd4kuqey.jpg
Terwijl de tijd langzaam begint te tikken (aaa nog minder dan 3 maanden) is mijn motivatie heel erg ver te zoeken.

Maandag slenterde ik de hele dag in Londen, het goeie nieuws ik liep daardoor een halve marathon, het slechte nieuws, ik heb er 9 uur over gedaan. Ja, de halve marathon van Amsterdam moet ik echt even een tikje sneller lopen!

Dinsdag kwam ik terug uit Londen, ik had een boottocht naar Londen (lees je vrijdag meer over) en ik was kapot! Dus na een ochtendslaapje stond er eigenlijk een crossfit training op de planning. Maar ik was echt zo moe dat ik het gewoon niet op kon brengen.

Woensdag ging ik met mijn vriend naar de Decathlon, een racefiets is heel leuk, maar er mag niet gefietst worden zonder helm (vooral omdat ik juist mopper op wielrenners die geen helm dragen). Daarna gingen we nog even ergens een burgertje eten en weer op naar huis.

Donderdag ging ik weer uit eten, dit keer at ik bij Loetje…Lekker en na zo een lekkere biefstuk heb je gewoon geen zin meer om te sporten.

Vrijdag heb ik een beetje sportief gedaan, ik ben namelijk weer eens wezen lasergamen.

Zaterdag zou ik eigenlijk gaan fietsen, maar hadden jullie het weer gezien? Ik ben van suiker! En dus een extra rustdagje.

Zondag was het wel mooi weer (volgens buienrader) en zou het niet gaan regenen, vriendlief en ik besloten 30km te gaan fietsen, 30km is niet veel, maar als je pas 10km op je racefiets heb gezeten is dat best veel. Tijdens het fietsen was ik ook drukker met denken dan met fietsen zelf. Na ongeveer 15 km begon het heel erg hard te regenen, nee!!! We reden midden op de dijk! Gelukkig weet vriendlief flink wat sluiproutes en dus reden we als een speer (oke niet zo heel hard) naar huis. Bij de Schalkwijkse brug liet vriendlief even zien hoe je echt moest fietsen, ik kwam er als een hijgend hert boven. Maar uiteindelijk heb ik wel 20km gefietst en kwam ik vermoeid thuis, langzaam komt de beweging er weer in~

XoXo
 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.