Start to Run: Even rust

 photo Pictures15_zpswz0fmkr1.jpg

Nadat vorige week mijn scheenbeen zeer deed besloot ik (nou ja niet ik besloot niets, het werd mij opgelegd) dat ik wat rustiger aan moest doen.

Maandag voelde ik mijn scheenbeen haast niet meer en daar was ik super blij om! Ik besloot te kijken of er rennen in de Crossfit les voor kwam, want dat zou ik niet gaan doen. Gelukkig kwam dat niet voor en gingen we alleen maar kracht doen en mensen wat was dat zwaar! Ik was KAPOT maar het was het waard. Thuis dacht ik nu kan ik morgen lekker invallen, maar vriendlief (en de vrouw van onze trainer) hadden dit sterk afgeraden. Tegen vriendlief durf ik nog wel in te gaan dus deed ik dat ook, maar nee, ik mocht echt niet rennen dinsdag.

Dus dinsdag rende ik ook niet, stiekem vond ik het eigenlijk ook niet erg, ik was best wel moe en die krachttraining van maandag die voelde ik aardig zitten. Wist je trouwens dat je spieren in je rug hebt? Ja? ik weet het nu ook!

Woendag was het Koningsdag en gingen we naar Duitsland, ik heb wel een hoop gelopen (zoals je hier kunt lezen) maar meer niet.

Donderdag ging ik weer proberen te lopen. Ik liep 10×2 minuten met 1 minuut rust tussendoor. Af en toe voelde ik wel een steek in mijn scheenbeen, maar het was moeilijk te bepalen of het echt pijn was of dat ik het mij in dacht.

Vrijdag hield ik rust, ik wil rustig aan doen en mijn scheenbeen gaf niets aan, dat is fijn.

Zaterdag was crossfit. Normaal crossfit ik op maandag en woensdag maar woensdag was de box dicht. Dus schoven we het naar vandaag. De WOD bestond uit rennen, hmm daar was ik niet blij mee. De oefeningen zelf gingen goed de trusters gingen goed en de pull-ups wat minder, maar daar moet aan gewerkt worden. Ik merk dat ik het rennen tijdens crossfit ontzettend lastig vind. Ik ben namelijk snel moe doordat je andere oefeningen doet. Ook het rennen ging niet makkelijk. En ik voelde zelfs tijden het rennen mijn scheenbeen. O nee chips!

Doordat zaterdag het lopen niet al te best ging besloot ik zondag ook rust te houden, daarnaast nam ik een drastische beslissing, volgende week vrijdag en zondag heb ik twee events. Omdat ik bij die events fit wil zijn besloot ik de hele week deze week rust te houden. Misschien woensdag een ienieminie rondje, maar dat is nog niet zeker.

Voor nu RUST!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.