Start to Run: Farlek

20140401-224803.jpg

Een keer in de maand ga ik met lood in mijn schoenen naar de looptraining dan hebben we Farlek training. En deze training kan mij gewoon niet bekoren. Gelukkig is dit het hoofdprogramma en hebben we eerst een warming up.

Ik begon met het inleveren van mijn aanmeldingsformulier, ik ben nu officieel lid van de Loop groep! En dat motiveert super, nadat ik mijn loopmaatje had opgezocht rende we gelijk naar het beginpunt. Buitenadem kwam ik al aan en dan moeten we nog beginnen! We begonnen met een Warming-Up. De Warming-up bestond uit verschillende loopoefening en core training, waaronder in een plank lopen. Wist je dat je in je rug ook spieren hebt? Ik nu wel, want danm, ik voelde de volgende dag mijn rug (buik en benen).

Naar deze oefening werd het toch echt tijd voor de Farlek, ik kon het niet meer uitstellen. Daar gingen we op weg naar het beginpunt. Samen met mijn loopmaatje begon ik en het ging eigenlijk heerlijk een stukje rennen, stukje duurloop en een stukje wat harder lopen. Daarna een stukje wandelen, dit ging heerlijk! Terwijl we wandelen vertelde we elkaar wat het was gezellig en we waren flink goed bezig! En ik was trots op mijzelf, de eerste Farlek training vond ik echt niet leuk en vond ik verschrikkelijk moeilijk en nu liep ik gewoon te lachen tijdens de training! Ik

Na deze training heb ik echt weer een flinke boost gekregen en heb ik zin om weer te lopen.

Hoe gaat het met jullie lopen?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.