Start to run: Finally Running

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

Yes, ik zit weer op track! We gaan de goede kant op en  ik ben super trots op mijzelf, deze week liep ik weer een aantal kilometers, na twee weken weinig tot geen kilometers zit ik weer op de goeie weg.

Dinsdag ging het trainen helaas niet door voor mij, ik was geveld door een nasty geen idee wat. Maar buikpijn en spugen (de rest van de details bespaar ik jullie) gooide roet in mijn eten. Zo goed begon mijn week dus niet.

Donderdag was ik iets opgeknapt en hoewel ik eigenlijk geen zin had om te rennen trok ik wel mijn schoenen aan voor een rondje. Ik rende maar een klein stukje ongeveer 1. 17 dus het was niet veel vermoeidheid en dergelijke denk ik. Maar het begin was er weer! Het was een klein begin.

Vrijdag ging ik in de avond als een malle mijn huis doen, ik wilde zaterdag namelijk gaan hardlopen en dat zou het beste gaan zonder in mijn hoofd wat ik allemaal nog moest gaan doen. Dus deed ik dat vrijdag, ik verschoonde Lois haar kooi, stofte het huis en gooide er een stofzuiger doorheen. Zo niets zou mij weer tegenhouden het feit dat ik zelfs mijn hardloopkleren klaar leg, dan ben ik er klaar voor.

 photo Blogplaatjes10_zpsbbb08256.jpg

Zaterdag werd ik om negen uur wakker ik ging uiteindelijk om kwart voor 10 mijn bed uit snel een licht ontbijtje en hop naar buiten.
Ik rende mijn route zoals gewoonlijk, langs het kanaal over de Schalkwijkse burg en een stuk door tot ongeveer 5,5 km en vervolgens terug. Tijdens het lopen de brug op hoopte ik vurig op een klein regenbuitje, dat werd verhoord heel zachtjes kwamen er kleine druppels naar beneden YES! Onderaan de Schalkwijkse brug (aan de kant van Houten voor de kenners) stond e 8,15 op mijn klokje, hmmm dat is niet de bedoeling, ik liep een andere route naar huis. ik moest nog 985 km toen ik bijna thuis was dus ging ik maar een paar blokjes rennen. Hmmm toen ik nog 150 meter moest hielden mijn benen het bijna niet meer, ik was kapot. Ik keek echt de meters van mijn horloge, oh wat was dit zwaar! Toen mijn horloge 10km aantikte was ik blij.

Toen ik thuis was nam ik mijn super heerlijk proteine shake en een glas kokoswater! I did it!

Het was uiteindelijk een goeie loopweek, dat had ik niet verwacht! Met de Dam tot Dam die steeds dichterbij komt krijg ik er nu langzaam wat vertrouwen in! Op naar de 12,50!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.