Start to Run: Het zwarte gat

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

Na de Dam tot Dam val ik niet in het zwarte gat, ik ga gewoon door met het volgende doel. Dat dacht ik.

De rest van de week kwam ik de bank niet af. Ik had geen fut geen zin. Toch in het zwarte hardloop gat gevallen?
Ja, ik viel keihard door de mand, ik kwam in het bekende zwarte gat terecht en wat komt er dan van mij terecht qua hardlopen?

Om het kort samen te vatten. niets! Ik ren niet en mijn favoriete eten op dit moment, alles wat ongezond is. Maar Linda je doel dan? Sneller worden op de 5 en 10? Nou dat boeide mij even niet.

Inderdaad Boeide, afgelopen week, liep ik geen kilometer en mijn Nike Horloge bleef in de kast. Heel vervelend, maar dat vond ik op dat moment niet.

Gelukkig springt Veerle te hulp. Gisteren stond er een training te wachten en daar kon ik geen nee tegen zeggen, ik hoop dat ik door mijn dinsdag trainingen op te pakken ik weer een beetje zin krijg om te trainen.

XoXo

2 thoughts on “Start to Run: Het zwarte gat

  1. brightmorningdew

    Gaat helemaal goed komen! Even een korte “break” is echt niet erg.. Ik ben vaak na een korte break van 1 week weer helemaal gemotiveerd om te lopen. Dus niet balen dat je niet loopt.. maar het gewoon rustig weer oppakken. jezelf niet straffen voor wat je “fout” doet maar blij zijn met wat goed gaat :)!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.