Start to Run: I am Proud

 photo Blog2_zpsjlx3bctp.jpg
Jaa deze week was ik super trots op mijzelf want ik ben keihard wezen trainen!

Fietsen
Als eerste heb ik deze week 110 kilometer gefietst! Iedere dag reed ik 11 kilometer heen naar mijn werk en 11 kilometer terug, dit gaat op een goed tempo! Want ik ben tussen de 35-40 minuten thuis. Een lekker tempo dus. Na het fietsen voel ik mij altijd heel ontspannen en dat is eigenlijk best wel fijn!

Hardlopen
Ik ben afgelopen week hardlopend de wereld ingetrokken volgens mij, want ik heb heel wat afgerend!
Beginnend met een training van de loopgroep op donderdag. Mijn trainster had examentraining van de KNAU en oefende haar examentraining, dat was een fartlek en wij…wij worden nooit vrienden. Rennen in verschillende tempo’s ik merk dat ik dat best lastig vind. Uiteindelijk liep ik de training uit en rende ik in totaal die avond 6,88 km.

Ook stond donderdag weer in het teken van hardlopen, dit keer stond er een intervaltraining op de planning, dat is meer waar ik van hou! 3x 12 minuten met een minuutje rust. Het weer was heerlijk zonnetje scheen over het meer en ik had geen telefoon mee dit keer! Ik vloog. Dat was ook terug te lezen, ik had 4,94 kilometer gelopen! Lekker!!!

Zaterdag gingen we naar Nijmegen waar we de examentraining deden deze training was niet zo lang en dat was maar goed ook! Zelfs ik was zenuwachtig en ik moest doen wat ik altijd deed, mijn ene been voor de andere alleen wat sneller dan wandelen. Na een klein rondje ging mijn trainster haar uitslag aanhoren en wij liepen nog uit. Na 2,94 km was het een klein feestje! Mijn trainster is officieel trainer!

En alsof zaterdag niet genoeg was ging ik zondag nog even verder! Met een duurloop van 50 minuten en die…die ging niet zo goed, mijn knie begon een beetje raar te doen netzoals mijn bovenbeen. Dit is niet goed!!!! Na 50 minuten was het tijd om mijn schoenen uit te doen, ┬áik liep 6,09 kilometer en heb mijn schoenen even uitgelaten.

Deze week was al met al top! Helaas heb ik mijn enthousiasme wel moeten bekopen met een afspraak bij de fysio! Heel vervelend! Maar dat horen jullie wel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.