Start to Run: I feel good

 photo Pictures15_zpsxbzcs9q9.jpg

Whooo deze week was te gek qua hardlopen! Het lijk wel alsof ik nog steeds in een halve Runners high zit terwijl ik dit tik!

Mijn loopweek begon op dinsdag, die ging niet zo lekker! Beetje last van stress en dat uit bij mij gelijk op mijn lichaam. Dus het hardlopen ging niet zo heel goed. Na 2,55 kilometer hield ik het dan ook voor gezien. Dit ging niet werken.

Donderdag ging het al een stuk beter samen met Renee ging ik 7 km rennen. Halvewege werd het wel erg donker. En langzaam hoorde wij de hoosbui ons ook inhalen. Ik vind rennen in de rengen niet erg maar rennen in een hoosbui….dat ga ik NIET doen. We schuilde onder een boom. Al snel werd de regen minder en konden we verder rennen. maar niet veel later kwam er weer een hoosbui. Snel schuilen in een Tunnel. Daarna werd het gelukkig droog. We liepen lekker dat we besloten om een omweg te nemen. En nog een omweg. Uiteindelijk kwamen we naar 10km binnen. Zo even op een gewone donderdag gewoon ‘even’ 10km gelopen. En dat voelde goed!

Het weekend stond er een run op de planning, zaterdag was ik niet thuis. Dus zou het sowieso zondag worden. Zondag werd ik wakker en was ik licht in mijn hoofd en een beetje wiebelig op mijn benen. Chips, ik besloot rustig aan te doen en een keertje niet hardlopen.
Zondagavond appte ik Renee met de mededeling dat we dinsdag 12,5 km gaan lopen.

Deze week dus twee trainingen, wat ik op zich wel prima vind. Als ik deze week nog 1x de 15km aanraak kan ik daarna gaan taperen en niet meer dan 5km lopen per training.
Daarna is het op hoop van zegen. Stiekem komen langzaam die kriebels! Als ik naar de datum kijk denk ik steeds aaaaaaah nog anderhalve week!!!!
We gaan knallen!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.