Start to Run: Iets rustiger

 photo Onlangs bijgewerkt1_zpspg3mgsm3.jpg
Zo deze week gaan we weer terug naar normaal en zelfs een tandje rustiger dan normaal.

Nou ja normaal, maandag werd ik wakker met mijn in mijn benen, nogal logisch, ik had tenslotte flink mijn best gedaan! Ik ging naar mijn werk en daarna zouden we gaan crossfitten. Helaas stak de NS daar een stokje voor en kwam vriendlief te laat thuis, daarom zijn we lekker thuis gebleven. Stiekem was ik er wel blij om. Ik had toch best wel een beetje last van mijn benen.

Dinsdag was het ook weer een nieuwe werkdag. Ik ging wat eerder naar huis, bracht wat pakketjes weg en ging hardlopen. Leiden heeft iets schade gebracht aan mijn lichaam. Ik heb namelijk een flinke wond zitten bij mijn benen. Waarschijnlijk is mijn broek gaan zakken en is het gaan irriteren, toch doorlopen (natuurlijk) en tadaa een wondje. Het wondje bleeft tijdens het lopen irriteren, omdat ik wil dat het snel over is besloot ik maar een kleiner rondje te maken, maar toch even er uit. Na Leiden heb ik echt weer plezier in het lopen en ik merk gewoon verbetering! Die boost had ik nodig!

Woensdag was het crossfitavond en dat deden we dan dus ook! De training ging absoluut niet zoals ik wilde, dus was ik behoorlijk boos aan het einde, dat was vooral op mijzelf. Soms heb je dat wel eens! Ook kwamen de finishfoto’s van Leiden binnen! Die moest ik posten want hij is zo leuk (zoals je kan zien hier boven).

Donderdag was een drukke dag, ik fietste naar mijn werk en na werktijd hadden we nog een borrel, vervolgens terug naar huis om daar eten klaar te maken en weer door naar de schoonheidsspecialiste (beetje ontspanning moet ook tussendoor. Daarna wat aan mijn site werken en vervolgens door om mijn koffer in te pakken want ik ging een lang weekend weg.

Je begrijp ook dat ik door dat lange weekend weg geen duurloop kon doen! Waar ik echt ontzettend van baalde want na Leiden had ik er echt weer zin in! Even kijken hoe we het volgende week gaan plannen maar het wordt weer leuk!

Een rustig weekje wat natuurlijk niet erg is. Ik heb in Leiden keihard gewerkt en dan verdien je ook wat rust!

Hoe ging jullie week?

Let me know!

CoCo

2 thoughts on “Start to Run: Iets rustiger

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.