Start to run: Insane!

 photo Pictures1_zps8s0smjpi.jpg
Deze week was Insane! Maar zo ontzettend gaaf!!!!

Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar laat ik het maar bij het begin doen!

Woensdag wou ik graag gaan hardlopen, maar ik had geen motivatie (als in mijn bed was zo lekker) en ik had geen zin! Na een motivatiehelp op instagram ben ik er uiteindelijk toch uitgegaan en heb ik al mijn spullen bij elkaar gezocht. Daarna ben ik toch gaan lopen.
Het lopen zelf ging niet helemaal geweldig ik had vermoeide benen en eigenlijk gewoon geen zin, ik was blij dat ik er iets meer dan 2km uit geperst had zo die had ik er in ieder geval opzitten.

Vrijdag was de volgende trainingsdag en ik zou vandaag niet gaan hardlopen, nee ik zou gaan trainen met Dafne Schippers, hoe dat is verlopen heb je allemaal hier kunnen lezen.

Zaterdag stond ik met dikke spierpijn op, auw mijn benen en waarom heeft je kont in hemelsnaam spieren, ik voel alles vooral in mijn benen!
In de middag kwam Zelia langs, zij kwam mij interviewen voor Just Keep Running (het artikel is super gaaf en staat al online! Klik hier). Nou ik heb het geweten dat het een hardloopinterview werd want ik werd trap op trap af gestuurd (wat ik absoluut niet erg vond eigenlijk wel heel erg leuk) en straatje in straatje uit gerent. Eigenlijk voelde die kleine stukjes rennen wel lekker! En het was echt onwijs gezellig. Ik ben zelfs aan het denken gezet (dat hoor je binnenkort). En het was gewoon echt heel leuk!

Zondags stond ik op, nou opstaan… Oma kwam omhoog was het meer! Mijn benen deden super veel pijn. Gelukkig had ik op verschillende pijnlijke plekken FIT balsem gesmeerd maar het mocht nog steeds niet helpen, ik had nu pijn op andere plekken! Nee!!! En we zouden naar Rotterdam gaan! Gewoon lopen ging nog wel, maar traplopen dat werd een probleem. En jeetje wat had Rotterdam een hoop trappen!! Maar het was wel leuk!

Al met al een rustig weekje maar gewoon een hele gave week! En ik heb nog meer zin in deze!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.