Start to Run: It is a running Bootcamp

 photo Bootcamp 16-06-2015_zpslldjrysz.jpg
Deze week deed ik het wat rustiger aan…nou ja…rustiger aan.

De week begon rustig maandag ging ik fietsend naar mijn werk. De heenreis was een drama ik heb er ruim 3 kwartier over gedaan terwijl ik er normaal rond de 35 minuten over doe! Op mijn werk werd het niet veel beter en heb ik alles gegeten wat los en vast zat. Dag dieet! Ik had een SAS dag 😉 Maar ach, dat moet ook eens kunnen.

Op dinsdag had ik mij de hele dag verheugd! Vandaag stond er een running bootcamp op de planning! En ik had mazzel we startte bij de dierenwinkel dus was het voor mij een thuiswedstrijd!
Ik kom terug op het verheugen na bijna 2 uur springen, squatten, planken, rennen en dergelijke was ik KAPOT en kon ik eigenlijk niet meer lachen. Na wat gedronken te hebben ging ik naar huis en douchen en thuis voelde ik mijn benen al licht tintelen. Oke dit wordt spierpijn.

Toen ik woensdag opstond viel de spierpijn mee! Wel iets maar niet al te erg. Ik begon mijn dag bij de Fysio en ging vervolgens naar de Amsterdam Arena, Decathlon en Prenetal (nee mensen ik ben niet zwanger).
Aan het eind van de avond was ik moe en voelde ik mijn spieren nog meer van de bootcamp….wat was de gezegde ook alweer? Dag 2 is het ergste?

En gelijk had de gezegde donderdag was nog erger! Ik fietste naar mijn werk maar dat deed gewoon zeer en terug ook! Ik besloot niet te gaan hardlopen. Ik weet het watje! Maar de spierpijn was erg!

Vrijdag werd ik wakker en was de spierpijn al wat minder. Maar mijn liezen die bleven zeer doen. Ik besloot niet te gaan fietsen naar mijn werk, dat had niets te maken met mijn spierpijn hoor, het had te maken met het weer. Ook mijn hardloopschoenen bleven nog een extra dagje in de kast staan.

Het weekend staat bij ons altijd in het teken van sport. Maar dit weekend stond het in het teken om te relaxen, zaterdagavond hadden we een feestje en zondag bleven mijn sportschoenen in de kast staan. Een weekje wat minder is een keer niet zo erg!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.