Start to Run: It is not always simple

 photo Pictures_zps5hmq9dxe.jpg
En zo schoot er een sportweekje voorbij. Man wat ging het hard!

Maandag begon met fietsen naar mijn werk, ik moet nu een stukje omfietsen omdat deze maand mijn normale route is omgezet. Geen probleem, lekker sportief bezig zijn. En als ik heen fiets moet ik natuurlijk ook terug fietsen.
In de avond deed ik nog wat core oefeningen. Alles voor de Dam tot Dam.
Als verassing riep vriendlief dat die dinsdag met mij mee zou lopen op de 5 wal tenzij het niet regende.

Dinsdag regende het dus en aangezien de vijfwal dan veranderd in een mudwal en ik niet van mud hou besloten we hem niet te lopen. Dus liep ik 7km in mijn eentje. Ik liep heerlijk langs het kanaal en voor het eerst had ik het gevoel ja dit is het, dit hoort! Ik hoor soepel te lopen en lekker. Het lijkt wel alsof ik (nu ik een doel heb) veel makkelijker loop en niet gelijk bij de pakken neer gaat zitten. Het was gewoon heel fijn. En ik kreeg ook nog eens een halve runnershigh. Lekker!

Donderdag stond er weer een rondje op de planning van 7 km. Ook hier liep ik soepel, ik dacht dat het wat moeilijker ging maar uiteindelijk viel het mij alles mee en was ik zelfs sneller.
Wel merk ik dat ik tijdens de training soms nog compertief wordt en als er iemand vlak bij mij rent ik iets sneller gaat rennen. Maar dat geef niet, een beetje intervallen tijdens de lopen is goed!

Zondag stond er een 10,5 km loop op de planning en ik zag daar eigenlijk wel tegenop! Helemaal toen ik de weervoorspelling zag! Ik ging zo vroeg mogelijk weg (ja, dat was te laat). In het begin scheen het zonnetje in mijn rug dat ging nog wel. Ik liep weer langs het kanaal. Daar was het ook heerlijk. Maar na een kilometer of 6 kreeg ik het wel moeilijk! Wat was het warm. Toen ik rond kilometer punt 7 was ging mijn telefoon het was vriendlief die vroeg hoe het ging en of ik nog water had. Nee dat had ik niet meegenomen! Hij besloot een bidon te vullen en naar mij toe te fietsen. Hij besloot mij de laatste kilometers te gaan hazen (op zijn racefiets) aan de ene kant dacht ik nee! Aan de andere kant was ik super bliJ! Vriendlief hielp mij de laatste kilometer door en door hem eindigde zondag mijn stand op 10,5 km!

De eerste echte volle trainingsweek van de Dam tot Dam zit erop! En het was niet makkelijk maar ik ben op de goede weg! Nog een paar weken en dan is het zo ver! Wie zie ik daar?

XoXo

 

 

2 thoughts on “Start to Run: It is not always simple

 1. msonneve

  Goed dat je zo aan het trainen bent! Lijkt me een hele leuke wedstrijd om aan mee te doen. Hoop dat ik volgend jaar ook mee kan doen 🙂

  Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   Een aanrader!!! Het is een super wedstrijd!! Vorig jaar was ik overtraind en heb ik hem toch gelopen, ik werd gedragen door het publiek

   Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.