Start to Run: It is on!

 photo Pictures5_zpsgkhrzdx7.jpg
Jaa het is aan! Maandag maakte ik bekend dat ik aan het trainen was voor de halve marathon. Op Instagram, de site en twitter ben kreeg ik allemaal super leuke reacties dank je wel daarvoor! Maar afgelopen week startte ik al met de trainingen.

Dinsdag had ik een heuveltraining ingepland. In Houten hebben we geen heuvels maar wel flinke bruggen. Dus besloot ik negen keer de Vijfwalbrug op en af te lopen. Na de negende keer de brug op en af geweest kwam ik aan de verkeerde kant uit dus kon ik mooi uitlopen en wat voelde mijn benen soepel, heerlijk! Het voelde echt goed!

Donderdag wou ik weer gaan lopen maar ik was in slaap gevallen op de bank. En rusten is ook een kwestie van sporten. Dus besloot ik toch om rust te houden.

Zondag stond er een duurloop op de planning. Nou ja duurloop, ik moest 5 km maken. Het was zo lekker, ik rende gewoon in korte broek en shirt. Het was gewoon heerlijk. Al moet ik heel eerlijk zijn dat ik stiekem ook heel blij was dat de 5 km voorbij was. Het einde was toch wel zwaar, maar dit was meer omdat het warm werd.

Al met al is het een heerlijke loopweek gehad en het gaat alleen maar beter heb ik het idee.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.