Start to Run – It was not a easy week!

 photo Pictures3_zpsd235c0o2.jpg
Deze week was qua hardlopen niet makkelijk terwijl dat eigenlijk wel de bedoeling was.

Dinsdag ging heerlijk! Ik liep samen met mijn buuf 7 kilometer. En wauw dat ging heerlijk! Kletsend, ademhappend kwamen we toch een eind! Een heerlijk rondje langs het kanaal voor de herhaling vatbaar!

Donderdag stond er ook een loop op de planning weer 7 kilometer. Maar door de warmte is het er dit keer niet van gekomen. Ik genoot lekker van een bbq bij mijn ouders in de tuin en dacht even niet aan hardlopen. Voelde ik mij daardoor schuldig? Nee, want een extra rustdagje was helemaal niet zo gek.

Ik verschoof mijn duurloop van zondag naar zaterdag en zondag was ik daar helemaal niet zo rauwig om.
Zaterdag liep ik buiten en het was redelijk koel maar wel lekker, op de planning stond een loop van 12,5 km en stiekem zag ik daar tegenop. Ik liep mijn route via het kanaal, maar ik moest in plaats van linksaf naar huis een stuk verder rechtdoor. Ik had het zwaar en postte opgegeven moment zelfs een foto met een blik waaruit je kon zien dat het niet lekker ging.

Na 6,25 kilometer draaide ik mij om. Yes nu had ik wind in de rug maar waar was de wind? Niet in mijn rug. Ik kon er nog een lachende selfie uitpersen (o wat hebben we het leuk) maar voor de rest ging het niet. Toen ik eenmaal weer bij het park aankwam had ik het zo zwaar dat ik half lopend half strompelend thuis ben gekomen. Ik was zo moe!

Normaal heb ik naar zo een run zin in cola maar dit keer had ik dat niet! Ik had dit keer ook niet het gevoel van bah de run is zo slecht enz. enz. Nee, stiekem was ik best wel trots op mijzelf en zie ik uit naar de 14 km die ik volgende week ga lopen!

On to the next!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.