Start to Run: Kind of Holiday

 photo image1_zpslt9x7c9g.jpg
Vandaag weer een start to Run en ik had toch een klein beetje vakantie omdat ik vrij was.

Maandag begon de week met uitslapen, nou ja, uitslapen. Als je full time werkt is uitslapen meer een uitzondering dan een regel. Maar goed, we besloten ons huis goed onder handen te nemen! En je huis flink onder handen nemen is ook gewoon een flinke workout! Ik was kapot en of dat nog niet genoeg was gingen we in de avond ook nog naar Crossfit. Bij Crossfit stond het bearcomplex op het schema.Het bearcomplex is een soort meetpunt van hoe je er voor staat, want drie maanden geleden hebben we hetzelfde gedaan. Ik kon toen 20 kg liften. Dit keer lifte ik 22,5 kg. Ik ben dus vooruit gegaan. Wat was ik kapot aan het einde van deze dag en was ook zeer blij dat ik mijn bedje zag.

Dinsdag werd ik wakker en durfde ik mijn bed niet uit te komen, ik wist gewoon dat ik spierpijn had. Toen ik eindelijk eruit als voelde ik gewoon dat ik te veel gedaan had rustdag dus!

Woensdag wou ik gaan intervallen, maar ik ging onverwachts uit eten, ik dacht nog nou dan ga ik na het eten lopen, maar ik had ook een beetje vakantie. Dus ik besloot een extra dagje rust te houden.

Donderdag zaten we vroeg in de trein eerst naar Amsterdam om wat te winkelen en vervolgens naar het Olympisch Stadion, op naar het EK! Het EK was geweldig! En gezellig! Eerst heb ik zitten kletsen met een collega die vrijwilliger was en vervolgens nog even gekletst met Gaby. Daarna kwamen Gaby en ik erachter dat we in hetzelfde vak zaten en besloten we gezellig met zijn vieren (Gaby de vriend en mijn vriend waren ook mee) even wat te gaan eten. Als kers op de taart (of de appelmoes ;)) won Churandy Martina de 100m en het feest was compleet! Al met al een gezellig dag, maar weer niet gelopen.

Vrijdag moest ik werken en daarna hield ik rust, ik ging vroeg naar bed want op zaterdag stond mijn duurloop gepland.

Zaterdag, mijn wekker gaat om 6.30. Ik vervloek mijzelf, waarom heb ik in hemelsnaam bedacht om te gaan rennen? Na ja, ik trek mijn tight aan en een shirt, een uur later sta ik gevoed en wel buiten. Op de planning staat 13km, voor sommige lopers is dat pace of cake, voor mij is dat een echte duurloop en dat betekend rugzakje mee en energiesnoepjes mee.
Mijn plan was om naar het station te lopen met een omweg, maar ik liep zo lekker langs het kanaal het was heerlijk, een klein beetje wind een beetje zon af en toe, het was gewoon lekker, na 6,5 km dacht ik: Weet je wat! Ik draai gewoon om en loop 6,5 km terug langs het kanaal. Bij de terugweg hoorde ik in mijn oor battery low, nee!! Mijn headset was bijna leeg! Ik hoopte maar dat die het zou redden tot thuis, verkeerd gehoopt! Mijn headset ging uit. Ik besloot mijn muziek gewoon aan te zetten en als er iemand aan kwam zette ik het geluid uit. Ik moest nog 5km en ook de 5km ging eigenlijk heerlijk! Het enige waar ik last van had was van een schuurplek bij mijn bil/bovenbeen (een flinke schuurplek, bleek uiteindelijk), maar verder mocht ik eigenlijk niet klagen! Na 13 kilometer kwam ik bij mijn ouders uit mijn moeder vroeg of ik aub even wou gaan zitten want ik had een heel rood hoofd, goed ik voelde mij wel warm, maar ik voelde mij verder super goed! Dus na een kleine verkoeling ging ik naar huis klaar om mijn dag te beginnen.

Omdat ik zaterdag had gelopen had ik hierdoor op zondag echt vrij! En dat was heerlijk! Ik kon een beetje in de tuin hangen, een beetje bloggen en en beetje series kijken. Het was echt heel relaxt.

Deze week had ik een beetje rust en dat was heerlijk! Maar vanaf deze week gaan we echt weer beginnen! Nu (deze week dus) is het nog 13 weken tot de halve marathon en eigenlijk vind ik het best wel spannend!!

XoXo

P.S. Lindalynn is sinds kort op facebook te volgen! Klik hier om naar de pagina te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.