Start to Run krijg (g)een naam!

 photo Strad 2_zpsjretygcb.jpg
3 jaar geleden begon ik met een blogpost die start to Run heette. Ik begon met schrijven omdat ik mijzelf wilde motiveren en omdat ik andere wil motiveren. Na drie jaar is het tijd voor iets anders.

Toen ik begon met Start to Run toen startte ik ook echt met start to run, ik rende met Evy, in het begin heette de blog ook start to run 1, start to run 2 enz enz. Omdat ik op gegeven moment de tel kwijt raakte begon ik er maar namen aan te geven. Zo kon ik zelf een draai aangeven en het nog persoonlijker maken. Ik vertelde over mijn dips, over het feit dat ik overtraind ben geraakt (tot twee keer toe), ik nam jullie mee naar mijn 5m loopjes, mijn 10 kilometer loopjes en 2x nam ik jullie mee naar de Dam tot Dam, tijdens de laatste Dam tot Dam zat ik tijdens elke kilometer te bedenken wat ik zou schrijven. Ik heb dankzij het hardlopen leuke en lieve mensen leren kennen, waar ik nog steeds mee om ga.

Maar ik ben veranderd, ik doe niet meer alleen aan hardlopen, ik doe inmiddels twee keer in de week aan crossfit, zit met enige regelmaat op de fiets en heb nog steeds mijn hardloopschoenen aan, soms wat minder soms wat meer.
Ik doe inmiddels veel meer dan hardlopen en start to run past gewoon niet meer bij de teksten die ik tik.
Dus vanaf nu heten mijn blogs op woensdag geen Start to Run meer! Hoe heten ze dan? Nou ik heb geen idee!! Omdat ik geen naam kon verzinnen heb ik besloten om op woensdag wel een sport verhaal te schrijven maar daar geen  label meer aan te plakken.

Hoe vind jij dat Start to Run moet gaan heten?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.