Start to Run: Langzaam en rustig

 photo IMG_0083_zps5bkkzrxs.jpg
Vorige week was ik nog niet helemaal in mijn hardloop ritme als normaal, ik merk toch dat het mij wat meer moeite kost. Ik begin een beetje mijn motivatie te verliezen.

Omdat niemand in mijn omgeving met mij de vijfwal wou gaan lopen (gaat er dan helemaal niemaaand mee lopen). Besloot ik afgelopen woensdag alleen de vijfwal te lopen.

Woensdag word ik wakker, ik kijk naar buiten en het is droog, snel trek ik mijn kleren aan en ren naar beneden (warming-up) ik kijk naar buiten en…..regen.
Nee!!! Ik wil de vijfwal lopen! Maar ik wil niet dat mijn schoenen vies worden! Dus ik wacht tot het droog word. Het duurt mij iets te lang en ik besluit mijn petje mee te nemen en toch op pad te gaan.

 

Met mijn iPod in mijn oren liep ik richting de brug en stapte ik halverwege het parcour in (het feit dat de start een stuk dichterbij mijn huis ligt vergeten we even).
De brug over was een eitje, maar de vijfwal zelf was toch behoorlijk pittig, het is namelijk gras, grind, modder en zand en laat ik nou nooit (maar dan ook nooit) onverhard lopen. Na een rondje van 5,5 kilometer kwam ik weer op asfalt! Jeej #teamasfalt

De avond voelde ik mijn scheenbenen. Nee! Dat wil ik nu niet! De volgende dag had ik nergens last van.

De rest van de week ben ik weer niet naar buiten geweest! Daar moet toch echt verandering in komen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.