Start to Run: Langzaam verder

 photo Blog4_zps20pntdsb.jpg

Een nieuwe week met nieuwe kansen, langzaam gaan we weer verder met waar we gebleven waren!

Maandag is crossfitdag, maar niet voor mij dit keer! De training bestond uit te veel hang en trek werk daarom besloot ik mijn training te verzetten naar zaterdag, vriendlief besloot hetzelfde te doen.

Dinsdag is eigenlijk hardloopdag, maar heb jij het weer gezien? De regen was niet mild en ik ben soms toch wel een beetje van suiker (bij deze de belofte dat ik mijn leven ga beteren). Ik blijf lekker op de bank liggen.

Woensdag: Ik kan echt niet nog een crossfit les overslaan! Zometeen moet ik mij opnieuw voorstellen aan de trainer! Ik ga naar crossfit en heb er zin in! We oefenen met touw klimmen en ik blijf zowaar in het touw hangen (lang leven progressie), ik merk dat ik het niet te vaak moet doen! De WOD is een soort Cindy achtige workout met pull-ups, squats, push-ups en kettebelswings, de pull-ups sla ik over en de kettebelswings doe ik niet helemaal voluit maar ik ben wel lekker bezig! Als we klaar zijn ben ik zeer tevreden, ik ging niet snel maar ik ben er weer!

Donderdag is het super benauwd! Ik besluit niet te gaan rennen maar lekker te bbqen! Wel ga ik op de fiets naar mijn werk, zo krijg ik tenminste nog een beetje beweging die dag! Zondag ga ik echt!

Vrijdag was rustdag!

Zaterdag gingen we naar de Open Gym bij crossfit, ik had last van vermoeide benen, maar dat gaf niets, ik begon met touwtje springen en wat rondjes rennen, daarna was ik er wel klaar mee dacht ik. Maar uiteindelijk besloot ik toch om wat pull-ups met ringrows te combineren gevolgd door Bench presses en push-ups. Beetje de armen trainen dus. Daarna gingen vriendlief en ik nog 2 km tegen elkaar roeien en vond ik het echt genoeg! Tijd om naar huis te gaan.

Zondag is duurloopdag en ik had echt geen zin! Met veel bombarie werd ik naar buiten gezet door mijn vriend en ging ik toch maar lopen! Lekker een stuk langs het kanaal. Ik was lekker op weg toen er ineens een flits en gevolgd door een harde klap. O. chips, onweer! Ik rende terug, belde mijn moeder wat moest ik doen? Het kanaal was een en al open veld! Ik was als hardloper een soort schietschijf! Maar het bleef bij 1 flits en een flink klap. Ik besloot verder te rennen langs het kanaal, via de hockeyvelden de bewoonde wereld in! Mijn moeder belde af en toe als check, gaat het nog goed enz enz. Drink je wel genoeg! Ja mam, ik heb mijn waterzak mee (en die was gevuld) dus ik drink genoeg! Uiteindelijk liep ik alsnog de geplande 11 km en het voelde zo goed! Het was echt even heerlijk!

Vanaf aankomende week gaan we weer volop trainen en ik heb er zin in!
Hoe ging jouw week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.