Start to Run: Lopen kan heerlijk zijn

 photo Pictures20_zps8rxozxfb.jpg
Soms vergeet je even hoe fijn lopen kan zijn!

Maandag ging ik eerder weg van mijn werk om even een rondje hard te lopen. Het begint eerder donker te worden en daar moet ik nog even aan wennen. Ik heb een beetje last van het feit dat de blaadjes vallen. Dus probeer ik zoveel mogelijk overdag te rennen. En maandag was daar prima voor.

Ik rende 40 minuten. 10 minuten rustig, 20 minuten iets harder en weer 10 minuten rustig. Langzaam lopen is voor mij wel lastig, ik wil graag in een tempo lopen. Ik voelde mijn benen wel van het lopen op zondag maar alsog had ik naar 40 minuten 4,76 km gelopen.

Woensdag was ik vrij en was ik zeer vroeg wakker. Ik zou met mijn moeder naar Den Bosch gaan maar omdat ik vroeg wakker was (7 uur) had ik flink wat tijd over. Ik at een banaan en dronk een glas water. Oeps, deze viel niet goed, ik besloot nog even terug naar bed te gaan en met een half uurtje was mijn misselijkheid gezakt en ging ik alsnog naar buiten. Ik ging voor een ronde van 45 minuten en het was heerlijk, ik liep lekker en het ging gewoon heerlijk! Na 45 minuten was ik 5,76 km verder en voelde ik mij goed.

Mijn volgende run zou op zondag zijn, ik zou na het trampolinespringen nog 1 uurtje gaan rennen. Maar ik had niet verwacht dat trampolinespringen zo vermoeiend zou zijn! Dus besloot ik mijn run even uit te stellen naar volgende week.

Ik kwam erachter hoe fijn het was om lekker te rennen en kijk uit naar een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.