Start to Run: Move that ***

De spreekwoordelijke schop heeft niet echt geholpen begin van de week zat ik nog steeds op de bank, gelukkig is daar eind van week verandering in gekomen.

Dinsdag zat ik vol goede moed, we gaan er tegen aan. Toen ik een appje kreeg van mijn loopmaatje dat zij niet naar de loopgroep ging, Dacht ik er hetzelfde over. Ik ging wel een rondje alleen doen. Met mijn kleren aan liep ik naar mijn ouders, om daar vervolgens op de bank te ploffen en niets meer te doen.

Woensdag kreeg ik het mailtje van Women’s Health, ik was ingeloot en mocht meedoen met de NTC met Marlou van Rhijn, yes ik had er zin in, maar niet voldoende om mij in beweging te zetten.

Donderdag ging ik ook niet hardlopen, ik was moe en viel in slaap op de bank, een teken dat ik toch vroeger naar bed moet.

Zaterdag had ik de NTC, wat had ik er zin in en ik ging als een speer! Hoe het ging lees je hier!

Zondag wilde ik gaan hardlopen maar nooo mijn benen wilde niet, ik kon de trap niet op en af, in de avond ging ik uit eten en daar gingen we op de fiets heen, dat ging nog wel, maar na drie uur stilzitten kwam granny omhoog, wat erg en wat een spierpijn!

Dankzij de NTC heb ik wel weer zin om te gaan hardlopen. Helaas moest ik dinsdag wel de training cancellen i.v.m. een meeting (binnenkort meer). Maar dat was het helemaal waard.

Hoe gaan jullie trainingen?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.