Start to run: Nice and Easy

 photo IMAG1076_zpsvohortfm.jpg

Omdat ik mij niet gelijk weer vol in het hardlopen wil storten besloot ik het deze week nog ietsjes rustiger aan te doen.

Dinsdag begon ik gelijk met een training naar de loopgroep. Ik had mijn nieuwe motivatie gekocht (als in een nieuwe tight) en ging lekker op weg.

De training ging goed ik voelde mijzelf top. Ik kon zelfs nog een aantal sprintjes uittrekken, al ging dat steeds minder. Toen we bij de kern kwamen heb ik die iets aangepast. Het was namelijk 1×1 km en 2×2 km. Ik besloot lekker 3×1 km te lopen. Even iets rustiger aan doen. Mijn eerste km liep ik in 7.15, mijn tweede rondje liep ik in 7.45 bij het derde rondje kwam mijn trainster bij mij lopen. Jij geeft het tempo aan zei ze nog, stiekem wil ik mij niet laten kennen en liepen we een rondje van 6.45. Nice! Mijn laatste rondje liep ik 7.05. Inderdaad ik liep 4 rondjes in plaats van 3. Over de hele training liep ik uiteindelijk 8,6 km.

De volgende dag werd ik licht gestraft door mijn enthousiastme. Ik had flinke spierpijn maar dat mocht de pret niet drukken.

Donderdags ging ik niet trainen. Ik besloot de avond te spenderen met mijn zus in de stad. Ook wel eens gezellig! Ik kan mij niet eens herinneren wanneer mijn zus en ik naar de stad zijn geweest.

Zaterdag had ik een gezellige babyshower en een weekendje weg met mijn ouders. Dus trainen zat er niet in,

Gelukkig kon ik zondag wel weer mijn hardloopschoentjes aan! Jeej! Het was super mooi weer en eigenlijk kon je het als hardloper niet laten om niet te lopen dus ik moest gewoon! Het weer was zo fijn dat ik heerlijk in een driekwart tight liep met t-shirt!
Ik besloot rustig een stukje met Evy te lopen. Is wel zo gezellig! Ik liep een heerlijk rondje langs het kanaal, wat een drukte! Maar wel leuk! Uiteindelijk liep ik 4,49 km.

Over 2 weken is het tijd van de Utrecht Science marathon. Ik loop maar 5 km, maar toch denk ik hmm…een klein beetje spanning!

Ik heb er zin in! Ik hoop ook dat aankomende week het weer een beetje meedoet en dat het weer net zo prachtige hardloopweek wordt als vorige week!

XoXo

4 thoughts on “Start to run: Nice and Easy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.