Start to Run: Niet gemaakt voor de hitte

http://s1275.photobucket.com/user/Linda_de_Klijn/media/75B4ED57-0596-4C3E-A9A5-6902CD1A9942_zpscipm6tgz.jpg.html
Nee, we gaan niet klagen over de hitte! Maar warm en rennen is toch niet mijn ding!

Ik hou van hardlopen echt waar! Maar soms gaat het gewoon even niet, door ineens de omslag van de warmte had ik last van mijn PDS en dat is gewoon niet fijn, maar dat betekend niet dat ik niet bewogen heb hoor!

Maandag ging ik fietsen naar mijn werk, gewoon rustig tempo. Lekker even fietsen. Daarna zou ik mijn duurloop van zondag gaan doen. Helaas gooide mijn darmen roet in het eten. Ja ik kan wel iets van een remmer nemen, maar ik ben geen voorstander van hardlopen met pijnstilling of iets wat mijn darmen stillegt (alleen als het echt niet anders kan wil ik het nog wel eens doen). Maar dit keer niet. Ik besloot in de tuin op de bank te liggen met een goed boek en terwijl ik dat deed voelde ik het gevoel alsof ik gefaald had! Want wat baalde ik!

Dinsdag ging ik weer op de fiets naar mijn werk, maar nog steeds was het niet best met mijn darmen, inmiddels had mijn buik ook gekozen voor zwolle toestand, juppie. Maar hey, ik bewoog wel.

Woensdag ging het eindelijk wat beter terwijl het de heetste dag was! Ik ging op de fiets naar mijn werk en in de pauze fietste ik naar de stad, ik at daar Yoghurt Barn en ging weer terug naar het werk. Na het werk fietste ik weer naar huis en na het eten gingen we toch crossfitten. Het was warm! En toch stond er een stevige WOD op de planning! Eentje met een Buy-in. Wat is een Buy in? In dit geval bestond het uit 30 Wallballs voordat je de hele WOD mocht doen. We moesten met gewicht sjouwen en ik besloot dat ik wel 25kg kon liften, dat kon ik ook, maar aan het einde was ik wel een beetje moe! Gelukkig kregen we een ijsje, nadat we waren bijgekomen gingen we weer naar huis.

Donderdag werd ik wakker met spierpijn! Nee dit was heel zwaar geweest! Weer ging ik op de fiets naar mijn werk en weer terug dat heb ik toch binnen.

Vrijdag! Bijna weekend! Maar niet voordat ik mijn duurloop had gedaan dus vrijdag na het eten op weg. Het was nog wel erg warm, maar ik moest die duurloop gewoon doen. Via de Schalkwijksebrug, jeetje wat was het warm, Schalkwijk door waar het nog warmer was, ik kon niet meer, mijn spieren deden zeer en mijn benen voelde aan als pudding. Maar toch ging ik door. Ik ging de gevreesde 15 km halen. Weer de brug van Schalkwijk op en ondertussen flink vloekend waarom ik die rot brug in mijn duurloop moest plannen, dit was helemaal niet handig! Maar toch zette ik door! En uiteindelijk kwam ik na 15 lange en hele langzame kilometers thuis en had ik mijn duurloop voor dit weekend al achter de rug.

Geen duurloop betekend tijd voor leuke dingen op vrijdag ging ik met mijn vriend naar de fietsenwinkel voor een wielrenfiets, ik kocht een Liv Giant, ja ik krijg het erg druk met al die sporten 😉 maar dat moet goed komen. Binnenkort meer over mijn fiets.

Zondag gingen we aan het eind van de dag een stukje fietsen, wel wennen hoor! Maar langzaam vooruit! Tips zijn natuurlijk altijd welkom!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.