Start to Run: Nieuwe doelen

 photo IMG_0617_zps6c6rpmae.jpg
Deze week rende ik twee keer en stelde ik een nieuw doel. Niets te klagen!

Alles begon eigenlijk donderdag, de inschrijving  van de Marathon Rotterdam was geopend, ik twijfelde of ik mij moest inschrijven. Niet voor de hele marathon maar voor de 1/4de marathon. Dat zou dus 10.55 km zijn. Dat moet haalbaar zijn. Ik appte een paar mensen wat ik moest doen en na het avondeten had ik mij ingeschreven voor de 1/4de marathon. Doel is gesteld. Ik heb een half jaar de tijd om het beste uit mij te halen voor deze 10 km en dat gaan we doen!

Ik begon met lopen deze week op donderdag, de hele week had ik uitstelgedrag en donderdag ging ik eindelijk weer met mijn zus lopen. We deden een interval van 1 minuut rennen 1 minuut wandelen. We eindigde de run bij mijn zus thuis waar zij zich ook inschreef voor de 10km. Ik stelde een schema voor haar op via Asics en zo kan ze zelf aan de slag om in april haar beste 10km neer te zetten (binnenkort meer hier over).

Zondag was het heerlijk weer en ging ik er weer op uit. Ik trok mijn nieuwe driekwart tight aan van Asics en mijn Dam tot Damloop shirt en ging op pad. Tijdens het lopen scheen het zonnetje heerlijk en het was warm. Ik had mij zelfs iets te warm aangekleed. Op mijn schema stond een loop van 40 minuten. Ik liep 5.23 km niet snel maar ik was tevreden. Ik ben weer op dreef.

Nu zie ik jullie denken? Schema? Loop je met een schema?
Ja ik loop op dit moment de 5km voor gevorderden van Evy. En dat loopt eigenlijk best wel lekker! Oke soms denk ik Evy…hou je mond maar of praat maar rond de 10 minuten ofzo en dat kan ik dan gewoon instellen. En dat bevalt mij wel. Rond 12 weken ben ik klaar met de gevorderden 5km daar zitten lopen bij van rond de 70 minuten dat moet haalbaar zijn. Daarna is het tijd voor een 10km schema. Daar heb ik dan ook drie maanden de tijd voor en dan is het tijd voor Rotterdam.

Ik heb weer een strak schema maar ook een lang schema. Ik heb er onwijs zin in! En ben benieuwd hoe mijn vooruitgang is! Let’s do this!

Heb jij nog leuke doelen?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.