Start to Run: Nog meer rust

 photo IMG_3408_zpsyxscotwv.jpg
Een weekje wat minder is niet erg, maar deze week had ik nog meer rust.

Maandag na het werk gingen we naar crossfit, een flinke training dat wel! Maar het was wel lekker! En eigenlijk ging die best goed! Ik had meer gewicht dan een paar weken geleden (onder lichte dwang;)). Het werd namelijk wel tijd dat ik meer gewicht ging toepassen, voor 1 keer.

Dinsdag werd er niet gerend. Ik had in de avond een vergadering dus rust.
 photo IMG_3423_zpsupybwlne.jpg
Woensdagochtend begon met rennen, ik besloot te intervallen en een aantal keer een brug te pakken, ik voelde de training van Crossfit nog aardig in mijn benen (balen) maar uiteindelijk wist ik het af te maken. In de middag had ik een afspraak bij de huisarts en wist ik dat ik twee dagen niet mocht sporten na de afspraak, waarom? Ik moest drie moedervlekken weg laten halen, niets ernstigs maar wel noodzaak.

Donderdag en vrijdag werd er niet getraind. En eigenlijk vond ik het ook wel lekker!

Zaterdag zou er eigenlijk een crossfit les op de planning, maar ik had nog te veel last van 1 van mijn moedervlekken dus besloot ik om de rest van de week helemaal rust te houden ook met lopen. Vervelend ja, noodzaak dat ook! Ik las voor het eerst sinds tijden overdag een boek, sliep een aantal uur op de bank en genoot van alle vrijheid! Dit was best wel lekker voor 1 keer!

Zondag werd er dus ook niet gerend. Ik vond het eigenlijk nog een beetje riskant met hechtingen. Maar maandag ging ik er weer tegenaan!

Hoe ging jouw week?

XoXo

1 thought on “Start to Run: Nog meer rust

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.