Start to Run: not my week

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

Neeeeee! Het is mij niet gelukt! Ik heb gefaald, deze week dan.

Het was niet mijn week, dinsdag zou ik samen met V. naar de loopgroep gaan, maar ik was al ontzettend vroeg op weg en toen ik thuiskwam was ik echt dood op! V. had hetzelfde en er werd niet gelopen.

Donderdag was ik ook op en het rare is dat ik negatief op was, ik ben ook wel is moe maar dan is je dag zo fantastisch dat het niet uit maakt dat je op ben want je hebt zo een happy feeling, dat je daar je energie uit haalt. Maar dat was niet.

Zondag stond er die 15km op de planning . Ik ging eigenlijk een beetje gefrustreerd de deur uit en na twee kilometer kreeg ik allemaal pijntjes, nee dit moet niet. Het ging niet, half huilend belde ik vriendlief op het ging niet en ik liep naar huis. Wat een ****zooi.

En nu? De dam tot dam komt scary dichtbij. Ik ga vandaag nog een keer proberen die 15 te lopen. Ik ga er gewoon voor muziekje in en gaan.

Ook leuk gisteren hebben we een workshop gehad over bewust lopen het was super interessant en vrijdag ga ik er wat meer over proberen uit te leggen.

Mijn runningweek ging niet zo top, maar deze week voelt die al beter!
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.