Start to Run: Not running

Riep ik vorige week dat hardlopen zo heerlijk kan zijn had ik deze week toch echt een schop onder mijn kont nodig!20140401-224803.jpg

Deze week liep ik namelijk geen 1 keer! Ik liep gewoon NIET! En ik snap eigenlijk niet waarom. Nou ja eigenlijk wel. Het weer werkte gewoon niet mee! Ik was moe, ik had iedere dag eigenlijk wel een excuus om niet te gaan. Het weekend kwam eraan en ik besloot zondag moet ik echt gaan.

Zaterdag vierde vriendlief en ik onze verjaardagen. Vriendlief is 10 oktober jarig en ik ben 30 oktober jarig, dus vieren we dat altijd rond de 20ste. Ik had in tijden niet gedronken en na een aantal wijntjes en een lange (maar leuke) avond doken we het bed in.

Zondag wordt ik wakker, ik heb geen kater maar meer pijn in mijn buik en een hele hoop vermoeidheid in mij. Shit dit is niet goed, de wijn van gisteren is misschien toch niet goed gevallen. Ik besluit niet te gaan lopen.

Ik weet het het zijn allemaal zwakke excuses maar ik had even geen fut. Vanaf deze week ga ik het weer keihard oppakken en zeg nou zelf een weekje rust is helemaal niet erg!

XoXo

2 thoughts on “Start to Run: Not running

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.