Start to Run: Not Running

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpgVorige week ging het al minder met lopen, maar afgelopen week had ik het toppunt bereik. Ik liep helemaal niet meer!

Door de pijn in mijn buik  heb ik afgelopen week gewoon niet gelopen! Het was heel vervelend! Zondag was de pijn eindelijk wat minder maar besloot ik nog even rust te houden. Met twee weken rust moet ik er nu wel hard aan trekken over 18 dagen sta ik aan de start van de race, oooh 18 dagen, ik krijg spontaan kriebels in mijn buik! 18 dagen het is een 5km wedstrijd en ik weet dat ik het kan, maar toch heb ik de zenuwen over.

Gelukkig heb ik niet helemaal stil gezeten, ik ben 1x wezen fietsen naar mijn werk. Maar dat is toch 22 km.

Het was dus een een hele slechte week, maar we gaan weer knallen! Alles weer in het gereel! En trainen trainen trainen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.