Start to Run: Oma Style

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

Annemerel van Annemerel.com zegt het altijd zo mooi: Granny lag om negen uur op bed. Ik moest er altijd heel hard om lachen. Maar ik snapte nu wat ze bedoelt!

Dinsdag had ik een looptraining, maar ik was moe, het was warm en ik zat niet lekker in mijn vel, dus ik skipte de looptraining, niet goed! Maar soms moet je ook even aan jezelf denken. En ik denk dat ik dat juist moet doen.

Daardoor liep ik ook de rest van de week niet en zondag zou er een duurloop in de planning staan dus ik dacht: ik ga mij gewoon op de duurloop voorbereiden, want dat vind ik leuk en dat ga ik doen. Even vergeten dat ik zaterdag een buurtfeestje had.

We hadden zaterdag een buurtfeest met een bqq en een hoop gezelligheid, voordat het feestje begon zijn vriendlief en ik nog op pad geweest voor een nieuwe zonnebril en een lens voor de camera. Dus de hele dag gestaan en in de avond dus ook nog staan. Hmm daar had ik niet op gerekend. Ja de tuinstoelen stonden nog geen 20 meter bij mij vandaan maar het was zo gezellig en ik had gewoon geen zin om weg te lopen dus koos ik maar voor staan.

Rond 23.30 droop ik af richting mijn bed met een voldaan gevoel maar toch wel last van vermoeide voeten.
De volgende ochtend werd ik wakker met het gevoel alsof ik was overreden door een vrachtwagen en toen ik mijn bed uit kwam voelde ik mijn kuiten en voeten alweer. Hmm een duurloop zit er niet in!

Afgelopen week was dus crap qua hardlopen en ik moet nu gewoon keihard mijn best doen wil ik het redden. Ik ga er nog steeds voor en ik geloof er ook nog steeds in. En ik kan je alvast vertellen dat ik weer goed op weg ben.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.