Start to Run: On and off, On and off,

 photo Pictures_zpspzj35rk9.jpg
Na een weekje rust (met hardlopen en bloggen) trok ik mijn hardloopschoenen toch maar weer aan.

Twee weken geleden heb ik helemaal niet gelopen! Waarom? Ik ben niet gemaakt om met de hitte hard te lopen. Ik besloot de warme week te genieten van het mooie weer en veel rust te houden.

Na een week rust begon het heus wel weer te kriebelen en dinsdag had ik na een drukke dag geen tijd meer om naar de loopgroep te gaan, maar ik besloot toch mijn hardloopschoenen aan te trekken. Onderweg kwam ik nog mijn oude buurmeisje tegen en terwijl die meefietste kletste we verder. Het ging soepel. Ik liep ene klein omweggetje en kwam vervolgens op de vijfwal terecht in Houten. Sinds vorige week hebben ze de vijfwal omgezet tot sportparcour en ik liep een klein stukje parcour, dit was leuk! Misschien het weekend helemaal een rondje lopen! Dat zou wel leuk zijn!

Zaterdag zou het warm worden en wou ik vroeg gaan lopen. Goed dat lukt niet erg goed, uiteindelijk liep ik om 10 uur buiten en was het al warm! Ik wou heel graag een stukje vijfwal lopen en begon, maar de warmte, het zweet kwam echt overal vandaan! Na een korte run en wat sprints hield ik het voor gezien! Dit was te warm!

Deze week een noieuwe week en die moet nog beter gaan dan afgelopen week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.