Start to Run: On the way!

 photo IMG_3654_zpsp7ce8ino.jpg
Wat is sporten toch heerlijk! Afgelopen week had ik echt een topweek! Benieuwd hoe het ging qua sporten?

Op maandag ging ik eerst op de fiets naar mijn werk, hoppa drie kwartier heen en drie kwartier terug! Heerlijk! Op mijn werk ging ik op zoek naar de nieuwe route voor mijn duurloop van zondag, ik ga 11 km lopen en dan met de trein terug naar huis. Ik gebruikte afstandmeter om de juiste route te bepalen, ik kwam op 11, 04 km uit! Perfect! Ik heb er nu al zin in!
In de avond gingen we naar crossfit! En ook daar ging het soepel we deden Strict presses en ik kan nog steeds niet veel gewicht liften het ging voor mijn gevoel toch lekker! De WOD bestond uit deadlifts en boxjumps. Deadlifts vind ik altijd leuk om te doen! Ik merk dat ik snel een paar kilo erbij kan. Boxjumps vind ik nog steeds eng. Maar ik moet er toch aan geloven….ooit.

Dinsdag fietste ik weer naar mijn werk. Na het eten stond er eigenlijk een interval op de planning, maar ik had gewoon even geen zin. Ik kan heel goed vertellen dat mensen zich niet altijd aan een schema hoeven te houden maar zelf vind ik het lastig. Maar toch deed ik het. Ik gooide mijn schema om en zette mijn interval naar donderdag. Nu nog hopen dat ik de energie heb om te lopen.

Woensdag was ik vrij van het werk wat betekend geen fietsen! Maar wel een flinke crossfit training en die training ging slecht! We moesten de eerste 10 minuten een aantal oefeningen afwerken, dat lukte niet, ik kreeg de oefeningen niet op tijd af. De tweede 10 minuten moesten we ‘As many reps as possible’, ik kwam tot 2,5. Niet tevreden dus. Daarna moesten we onze max vinden met Back Squats. Ik kwam tot 45 kilo. Dat was eigenlijk het enige wat niet slecht was. Maar mijn squat was wel slecht! Dus al met al was ik niet tevreden.

Donderdag, vrijdag en zaterdag  besloot ik een rustdag te houden, soms merk ik wel dat ik iets te veel wil en doe, dus dan maar iets meer rust houden.

Zondag was duurloopdag, ik had een hele route uitgestippeld zodat ik bij 11km uit kwam op het station in Lunetten, vriendlief besloot ook gelijk maar een stukje mee te rennen, hij zou mee rennen tot 5km en ik zou de laatste 6 zelf moeten lopen. Oke, dat is te doen, onze route ging weer langs het kanaal en hetzelfde als vorige week. Onweer, maar nu ook flink regen, nu ben ik voor regen niet zo bang (ben tenslotte niet van suiker) maar voor onweer dan ben ik weg. Als een speer rende we weg van het kanaal en besloten we onder een brug te gaan wachten. Toen alles voorbij was kropen we er weer onder vandaan. we waren net op weg toen mijn vriend zei Wow die bliksem en direct daarna een keiharde klap. Ik was er klaar mee, kut onweer (sorry) ik ga naar huis! We liepen naar huis, uiteindelijk hadden we nog ruim 5km in de pocket. Wat op zich best goed is voor zo een drama run! Maar voorlopig wil ik even geen onweer meer! 2x in 2 weken tijd is meer dan genoeg!

Deze week weer een nieuwe week en hopen dat die beter gaat dan afgelopen week!

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.