Start to Run: Op de plaats….RUST

 photo 2015-04-29 09.39.38_zpskkfvanfm.jpg
Ja je ziet het goed, de stand van deze week 0 kilometers! Ik kreeg namelijk vorige week te horen dat rust goed was.

Ja oke, ik geef het eerlijk toe vorige week ging ik ook wel als een malloot. En het was misschien niet heel handig! Maar het gaf mij wel een goed gevoel. Tot ik woensdag bij de fysio kwam en zich dit gesprek voordeed:

Fysio: Linda, weet jij dat sporters drie weken op trainen en dan een weekje iets rustiger.
Linda: Ja dat weet ik.
Fysio Waarom doe je dat dan niet?
Linda: ………
Fysio: een beetje gas terug nemen is niet erg, zo worden je spieren beter en het is beter voor je immuunsysteem

Goed, waarom doe ik dat niet? Nou ik heb nog maar twee en een halve week te gaan tot We Run Ams. Daarnaast hou ik niet van rust nemen! Dit keer had ik geen keus en bleven mijn hardloopschoenen in de kast staan.

Het betekend niet dat ik helemaal niet bewogen heb. Ik heb wel de hele week gefietst. Gemiddeld deed ik weer eens 35-40 minuten over 11 km.

Over twee weken is We Run AMS en ik dacht dat ik de klaar voor was, maar ik ben er steeds minder klaar voor denk ik.
Al met al gaan we de voor! Deze week gaan we weer opbouwen!!

Just do it!!!!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.