Start to Run: perfect runs and not so perfect runs

 photo Pictures-001_zps1wuwwczd.jpg
Deze week ging een stuk beter dan vorige week. Misschien kwam dat wel door alle rust.

Dinsdag stond er een loopgroep training op de planning. Qua loopgroep ben ik een beetje mijn motivatie kwijt wat heel vervelend is. Ik zit nu ook te tobben of ik door moet gaan met de loopgroep of moet stoppen. Door de twijfels merk ik dat minder plezier heb in het trainen bij de loopgroep. Dus ga ik niet.

Woensdag had ik vrij genomen van mijn werk en ik zou dus overdag kunnen rennen. Maar ik was zo druk geweest met opruimen van van alles dat ik er overdag niet aan toe kwam.
In de avond besloot ik mijn (nieuwe) hardloopkleding aan te trekken. Dit keer niet mijn kort runningtight van Nike maar een echt shortje. Ik ging met een shortje rennen! Maar had wel iets last van schurende benen, gelukkig heb ik altijd het redmiddel van hardlopers in huis namelijk vaseline! En na een likje waren mijn schurende benen ook weer opgelost!

Ik liep meer dan drie kilometers en het was heerlijk! Ik liep een klein stukje vijfwal en besloot een oefening te doen, maar daar stopte ik gelijk mee. Oef ik heb geen buikspieren daar moeten we maar keihard aan gaan trainen.

Donderdag was het weer prachtig weer en ik besloot toch weer te gaan rennen. Dit keer in mijn oude kloffie en bij het wegrennen voelde ik het gelijk al, dit wordt een zware! Mijn benen wilde eigenlijk niet echt en ik ging ook traag! Daarnaast kreeg ik mijn hartslag niet omhoog hij bleef maar op hetzelfde hangen. En harder…dat kon ik gewoon niet. Uiteindelijk wist ik er nog iets meer dan 4 km uit te persen maar ik was kapot!

En als je dacht dat het donderdag slecht ging dan had ik zondag een uberslechte run. Het hardopen begon al niet lekker, moeie en stijve benen, hmm oke meestal trek dit weg maar het bleef. Ik besloot toch via het kanaal te lopen even kijken of de storm het pad had weggevaagd. Het pas was niet weggevaagd maar het was wel een flinke hordeloop. Langs het kanaal kan ik mij altijd helemaal leeglopen (teminste mijn hoofd) helaas ging het volledig mis. Ik liep en proefde ineens een rare smaak in mijn mond gevolg door het ontbijt…oeps…Ik ben maar rustig naar huis gelopen. Dus deze run was nog slechter.

Ookal waren de runs slecht ik ben niet geheel ontevreden ik kreeg het weer eens voor elkaar om drie keer te trainen en dat voelde heel goed 🙂 Op naar een nieuwe week!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.