Start to Run: Progressie

20140401-224803.jpg

Yes, eindelijk begint het trainen bij de loopgroep zin te hebben! Na een aantal trainingen merk ik eindelijk effect.

Zoals je gemerkt heb had ik wat moeite met lopen, maar toen ik de laatste keer op mijn donder kreeg tijdens het lopen van een van mijn loopmaatje had ik besloten voor mezelf om mijn eigen tempo aan te houden en dat deed ik ook.

Donderdag liep/hobbelde ik rustig met Renate, het lopen op mijn eigen tempo werkt prima voor mij en ik liep lekker door, toen de les afgelopen was had ik zelfs een he wat jammer gevoel ik kan nog wel verder, maar omdat ik niets wil forceren hou ik mij keurig aan de les.

Op zondag was het tijd voor een “duurloop” nu zijn mijn duurlopen nog niet echt duurlopen (maar dat komt eraan). Ik was aan het lopen en bedacht mij ineens dat de les nog meer dan de helft zou duren en ik al bijna aan het einde van mijn rondje was. Dus sloeg ik ergens links af en rende/hobbelde ik door een wijkje heen. Ik rende links en rechts de straatjes in en kwam weer uit in het park. Daar hobbelde ik mijn rondje nog een keer. Na mijn korte (duur) loop kwam ik weer aan bij mijn huis, ik voelde mij echt super goed en was ook niet zo rood als normaal!

Ik merk door de trainingen van de loopgroep dat mijn conditie snel vooruit gaat wat natuurlijk heel fijn is, doordat ik (eindelijk) vooruitgang boek is het ook leuker om te trainen. Hoe bedoel je prestatie gericht?

Ben jij ook prestatie gericht? En hoe snel merk jij vooruitgang?

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.