Start to Run: Project Dam tot Dam

 photo DamtotDam_zps627b4e37.jpg
Ik vertelde vorige week dat ik de 15 km ging lopen en het ging niet soepel maar ik heb het gedaan! Inmiddels kan ik er heel hard om lachen, dus hopelijk doe jij het ook!


 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
Vorige week woensdag trok ik mijn schoenen aan en ging ik op pad, de eerste 7,5 km gingen soepel, zo soepel, ik kwam bijna in Nieuwegein uit! Yes, ik draaide mij om voor de weg terug.
Ik voelde mij goed, maar ik voelde ook een blaar opkomen. Na 10 km was de blaar echt opgekomen en half huilend belde ik mijn moeder op. Mijn moeder zei gelijk blijf staan ik kom je ophalen. Nee zei ik boos ik ga door!
En ik hobbelde door, het moet er heel raar uitgezien hebben half hobbelend half rennend. Maar goed. Ik ging door (iets met een dwars en doorzetten). Onderweg riep ik termen als Lin, je kunt het en na 10 km veranderde dat in ik wil cola, heel veel cola, je bent bijna na de cola (en ik drink dus nooit cola).
Ik kwam op 14,50 mijn moeder tegen. Ze stopte, mam ik wil cola! Mijn zusje zat ook in de auto en keek rond, niets in de auto, stap in de auto ┬áik breng je thuis zei mijn moeder, nee nee nee riep ik als een of andere verdwaasde gek weer nu ga ik door ook. Ik hobbelde door en bij de 15 plofde ik neer op de oprit bij mijn ouders waar mijn vader en vriend aan het werk waren aan de auto. Cola cola cola riep ik, mijn vader stond op en bracht mij een cola. Ik heb daar een half uur gezeten. Met het blikje cola voor mij. Ik was gebroken maar ik deed het! Ik heb 15 kilometer gelopen, ik riep nooit meer, maar inmiddels heb ik wel het idee ik wil meer! We gaan het nowel een keer doen….ooit!

Inmiddels heb ik mijn hardloopbuddy gesproken en we gaan voor fun en gezelligheid. En de tijd? Wat maak het uit ik heb tenminste lol!
Op naar de Dam tot Dam! Oeh!!!! Zondag is het al zo ver!
Zie ik je daar?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.