Start to Run: Ready for taperen

 photo Pictures15_zpseoosd5hw.jpg
Deze week ging eigenlijk best wel lekker!

Deze week begon mijn taperen, dat betekend kilometers minderen en dat vond ik best wel lastig! Nu de kilometers minder worden heb ik juist zin om hard te lopen!

De week begon tweede paasdag. Het was erg winderig dus even niet lopen, we gooien het schema wel om! In de avond liep ik wel even een klein blokje om, een frisse neus halen is wel zo lekker op zo een dag.

Dinsdag ging ik met de trein naar mijn werk. Het zag er nogal regenachtig uit. De dag was niet zo heel regenachtig uiteindelijk en in de avond klaarde het goed op! Dus ik besloot te gaan intervallen. Tijdens het rennen kwam het besef dat ik na deze training nog maar 4 trainingen verwijderd zit van Rotterdam en ookal loop ik 10.5 km, het is toch 10.5 km! En dus kwam er een gezonde kriebel. Ook besloot ik maar wat bietensap te gaan drinken onder het mom van ik ben wel benieuwd of er echt resultaat komt!

Woensdag hadden we crossfit! Een rustige WOD die ik op zich wel lekker vond. In de training stond er opdrukken. Een paar maanden geleden toen we begonnen drukte ik mij op met mijn knieen op de grond, maar ik besloot deze WOD ervoor te gaan en het echte opdrukken te doen. Toch een klein beetje spannend maar het lukte mij! Ik was de een beetje perplex om, zie je wel! Je word best wel snel sterker!

Donderdag ging ik weer op de fiets naar mijn werk. Lekker bezig Lin! In de avond ging ik een rondje op tempo lopen, Het werd een stukje van 3km met mijn nieuwe TomTom Spark horloge. Ik dacht dat ik heel langzaam ging maar uiteindelijk liep ik nog best snel ook, dus ik was tevreden.

Zaterdag was er een crossfit les. Mensen wat een workout! Hij was heel zwaar de workout bestond uit touwtje springen, squatten en strict presses. Ik heb het geweten alles deed zeer.

Zondag was het prachtig weer en dus ging ik een rondje lopen, met 1 week voor de marathon begon ik niet meer super grote afstanden te lopen. Dus besloot ik 5 km te gaan lopen.
Helaas kwam ik na 1,50 km al weer thuis, de squats van gisteren zaten nog te diep in mijn benen. Het deed allemaal gigantisch zeer.
Licht teleurstelling, maar ik was wel tevreden. Ik heb het volbracht en ookal ging het deze week wat minder. Ik ben er klaar voor.

Op naar Rotterdam!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.