Start to Run: Relax and Easy

IMG_20140615_111150

Nu ik minder kan hardlopen, mis ik het hardlopen, gelukkig hoef ik niet helemaal (tijdelijk) te stoppen met hardlopen maar kan ik gewoon relax en easy doen.

Toen ik vorige week klaar was bij de fysio ging ik naar de ouders van vriendlief, ik zette daar mijn oude fiets neer, at een broodje en ging naar huis, hardlopend.

Ik liep lekker ondanks dat ik in het begin een beetje mijn knie voelde, daarnaast liep ik een zeer korte route, wat ik wist, daardoor kon ik gewoon een lekker snel tempo houden.
Ik liep ‘maar’ 1,70 km maar het was super fijn! Ik heb mijn koppie helemaal leeg gelopen en thuis had ik echt een tevreden gevoel.

Gisteren ben ik niet naar de loopgroep geweest, dit omdat het niet verstandig is om met mijn blessure te gaan, waar ik wel van baal, want we gingen lopen met de hartslagmeter, daar wilde ik eigenlijk wel bij zijn zodat ik ook beter kan gaan trainen met een hartslagmeter, dus ja ik baalde! Maar ik ging natuurlijk niet bij de pakken neerzetten, ik ging gewoon gezellig intervallen in mijn uppie, zonder muziek. Een minuutje rennen en een minuutje hardlopen. Dat ging eigenlijk best wel goed en ik ben een eindje wezen lopen op die manier.

Zondag is de meidenloop in Utrecht en ook die ga ik lopen, al moet ik naar huis gedragen worden (dames jullie weten het bij deze) ik ga hem zeker lopen!
Wie lopen er zondag allemaal mee?

Let me know!

XoXo

1 thought on “Start to Run: Relax and Easy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.