Start to Run – rennen maar dan anders en genante momenten

 photo IMG_4221_zpspp2ojsgw.jpg
Deze week was hectisch en een beetje teleurstellend!

Maandag heb ik niets aan sporten gedaan! Mijn vriend kwam terug van een weekend weg en we besloten heerlijk te genieten van een rustig avondje.

Dinsdag heb ik de hele dag beneden gewerkt, beneden werken betekend heel hard werken, monsters nemen, wegen, onderzoeken, sealen en versturen en dat een flink aantal keer! Daarnaast mag ik niet op mijn vertrouwde sneakers werken maar loop ik op echt werkschoenen met stalen neuzen, aan het eind van de dag deden mijn voeten zo zeer!
Dat ik thuis kwam dacht ik nog ik ga zo hardlopen, eerst even wat eten, maar toen ik mijn voeten op de bank had gelegd en ik Obese aan het kijken was dacht ik nee. Ik ben zo moe lopen gaat het niet worden daarnaast is het beneden werken keihard werken dus had ik eigenlijk al een flinke workout achter de rug.

Woensdag overdag was het weer hetzelfde riedeltje, ik fietste naar mijn werk en ging weer beneden het wat zwaardere werk doen, alleen dit keer ging ik eerder weg, ik ging namelijk naar de fysio. Snel omkleden en gaan, want ook bij de fysio sport ik, eerst werd ik los gemasseerd, de spieren en mijn schouders zijn overbelast. En dit bracht een nogal genant moment met zich mee. Zoals jullie weten ben ik idolaat van de sport BH’s van Anita. Ik had dus een van mijn favoriete sport BH’s om namelijk de DynamiXstar, ik vind deze super mooi zitten bij een bepaald sport shirtje en daarom had ik deze aan. Op gegeven moment zei de fysio, kan je je bh even losmaken want dan kan ik je rug ook losmaken. Chips, daar had ik niet op gerekend, in een of andere moelijke houding slaagde ik erin om mijn bh los te maken en uit te trekken. Oke dacht ik nog, volgende keer de andere BH aan, want dit is alles behalve handig!
Met een no go voor pulls en push ging ik naar huis, nou crossfit zat er even niet meer in. Beetje balen want naast dit stond er ook een training op de planning. Eenmaal thuis twijfelde ik of ik moest gaan fietsen of gaan hardlopen, uiteindelijk won het hardlopen het, ik ging voor een fikse interval. 1km inlopen en dan 10×1 minuut hard waarvan ik de laatste 10 seconden ging sprinten. Daarna mocht ik een minuut lopen. Ik eindigde mijn run met 1 kilometer lopen.
Dit was heerlijk! Ik heb echt genoten! Soort halve runnershigh kwam ik thuis, even uitpuffen en verder.

Donderdag rende ik op een andere manier, rennen naar de trein! O chips! PDS speelt op, rennen naar het toilet en weer rennen naar de trein. Op naar Eindhoven voor het Nederlandselftal. Dus weer flink in beweging geweest maar niet wezen rennen.

Vrijdag was het op, de drukte had mij genekt als een soort zombie zat ik achter mijn bureau aan het werk en alles wat er mis kon gaan ging mis!

Zaterdags ging  de wekker na het ontbijt de auto in op naar Utrecht Nike Outlet! Daarna door naar Veenendaal SHOPPEN!!! Shoppen met mij is een sport! Meer een sport voor vriendlief hoor! Want ik kan nogal nukkig worden als het niet lukt! Of gefrustreerd, tsja….iedereen heeft zijn issues, ik heb dat met winkelen.

Zondag eindelijk, en zondag was een echte rustdag, ik deed weinig, veel luieren en wat achter mijn laptopje zitten! Heerlijk rustig aan doen dus!

Op zich heb ik flink wat rond gerend, alleen niet op de juiste manier, maar hey! Ik ben bezig geweest!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.