Start to run: Run Abu Dhabi Run

20140401-224803.jpg

Een start to Run op vrijdag? Ja door alle Dubai verhalen had ik geen start to run meer geschreven vandaag mijn verhaal over hoe ik de run in Abu Dhabi heb beleef. En vanaf volgende week is mijn start to run gewoon weer op woensdag.

Na een lange reis zoals je hier kon lezen en even wachten/omkleden mochten we eindelijk het circuit op, ik had een flesje water mee in mijn hand en ging op weg.

Ik begon te rennen maar na 1 km dacht ik wat ben ik aan doen? Ik loop op een van de mooiste circuits ter wereld en ik ben aan het rennen? Daarnaast is het harstikke warm, Lin laat je tempo zakken en dat deed ik ook, ik liep rustig af en toe wandelde ik en liep ik achteruit, ik dacht een keer niet aan doorrennen en aan de tijd te verbeteren. Wel duurde het niet lang voordat mijn flesje water op. Gelukkig had de organisatie op 3 punten koelboxen neergezet waar je een nieuw flesje kon pakken, dus deed ik dat. Tijdens de eerste ronde van vriendlief zwaaide ik vrolijk en tijdens de tweede van vriendlief kletste we wat en maakte ik wat foto’s.

Ik kwam vriendlief nog een keer tegen en riep nog 4! Nog 4!

Vervolgens duurde de laatste 5,5 kilometer heel erg lang, maar ik haalde het wel. Ik was gebroken, ik stonk naar zweet but i did it!

Inmiddels heb ik ook al weer een aantal rondje in Nederland gelopen en voelt de kou en soms wel heel erg fijn!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.