Start to Run: Running Again!

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
Ik had het niet verwacht, maar mensen, ik ben weer wezen hardlopen! Tsja, ik ben er zelf ook een beetje perplex van.

Afgelopen week heb ik ongeveer 4 dagen spierpijn gehad door de NTC Trainingsclub. En ik weet dat je dan eigenlijk door moet trainen, maar ik kon amper zitten en als ik eindelijk zat ging het goed, maar opstaan was dan weer een probleem.

Dus dinsdag sloeg ik over, ik was op en had spierpijn. Donderdag was ik heel erg druk ik moest boodschappen doen want we hadden een feestje op de planning staan. Op dat feestje kreeg ik mijn langverwachte Nike Fuelband. Dus die moest getest worden.

Zondag ging ik na drie weken naar buiten, nou ja ik ging wel vaker naar buiten, nou ja, ik was natuurlijk al naar buiten geweest maar ik trok mijn hardloopschoenen aan.

De eerste stappen waren heerlijk, wat had ik dit gemist. Het ging heerlijk. Om sneller te worden ben ik weer gestart met Evy- Start to Run en ik was een stuk sneller dan mijn eerste training met Evy. Ik liep dit keer een halve kilometer meer dan mijn eerste training. Dit motiveert mij.

Door deze training ben ik in een keer weer heel erg gemotiveerd. Ik heb weer plezier in hardlopen! Yes een nieuwe week nieuwe kansen. Ik heb er heel veel zin in!

XoXo

1 thought on “Start to Run: Running Again!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.