Start to Run: Running around

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
Ik moest echt even graven, hoeveel had ik ook alweer gelopen? En hoe is het met DOcember verlopen?

DOcember was voor mijn gevoel een epic fail. Ik heb het niet gehaald, ik kwam niet verder dan 52 kilometer. Yep it is a fail.

De afgelopen week heb ik wel twee keer gerend. Het was een rommelige week door Kerst. Maar toch heb ik nog twee keer mijn hardloopschoenen kunnen aantrekken voor een rondje!

Het eerste rondje liep ik op dinsdag, ik liep een rondje van bijna 6 km en het ging lekker, ik was de hele dag vrij, maar door mijn getreuzel liep ik in de avond, vlak voor het eten. Ik merk dat ik in de avond lopen toch een stuk fijner vind dan in de ochtend, ik moet gewoon echt even wakker worden en dat duurt gewoon heeeeeeeeeel lang. Maar ik was al met al niet ontevreden over mijn rondje.

Tweede kerstdag was het weer tijd om mijn hardloopschoenen aan te trekken, tenslotte had ik een hardslagmeter gekregen en die moest natuurlijk getest worden! Ik liep uiteindelijk 5,40 km. Beetje balen want met honderd meter meer had ik een mooi getal. Maar helaas, ik was al thuis. Het rondje was goed, ik loop alleen ontzettend te hannesen met mijn hartslag. Maar dat komt goed in 2015!

Uiteindelijk heb ik DOcember niet gehaald maar ik ben wel ontzettend trots op mijzelf! Ik liep ruim 50km en dat is mijn maandrecord! Het bewijs dat ik het kan! Nu volhouden.

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.