Start to Run: Running Bootcamp

IMG_20140615_111150

Het is dinsdag avond en ik zit tevreden op de bank. Ik ben net terug (inmiddels al een tijdje) van een te gekke training van de loopgroep vandaag hadden wij namelijk een Running Bootcamp.

Ik heb natuurlijk bootcamp lessen gehad, maar omdat daar te weinig in werd gelopen, vandaar dat ik naar de loopgroep ging.
Mijn dinsdag liep niet zo soepel, langer doorwerken in de file staan en vertragingen met de NS zorgde voor een hoop stress. Snel eten en mijn vader haalde mij op om naar de loopgroep te gaan. We waren gelukkig nog op tijd!

We begonnen te rennen naar het startpunt normaal hangt mijn tong al op mijn knieen bij dit stukje, maar dit keer deden wij er oefeningen bij. Daardoor kon ik het wat makkelijker volhouden.
Mijn knie voelde super fijn aan, helemaal geen pijn en dergelijke. Dit ging goed, tijdens het lopen kwamen we op verschillende plekken waar we oefeningen moesten doen. Ik weet niet meer wat we allemaal gedaan hebben maar het was een hoop, een aantal oefeningen: Over de “verkeerde kant” van de brug lopen, chips dat was eng! Maar ik deed het, met een duo (in dit geval mijn vader) een tennisbal gooien en dan apporteren (het was leuk toen in de bal weggooide en mijn vader er achteraan rende, maar andersom was het niet leuk). Alle spiergroepen kwamen in bod. De benen, de buik, armen en ga zo maar door. We rende onbewust heel Houten door vanaf het startpunt naar het oude dorp en vanaf het oude dorp naar het rond, telkens was ik een stukje kwijt en dan bedacht ik mijzelf weer ow hey zijn we hier.

Een keer had ik een momentje van ik kan niet meer, maar toch zette ik het dit keer door en zo knalde ik er tijdens mijn running bootcamp er toch nog bijna 9km uit.

Ik heb nu (dinsdagavond) nog geen spierpijn. Al vallen mijn ogen nu wel langzaam dicht. Als dit morgen online komt dan lig ik nog een paar uurtjes mijn training uit te slapen! Het was super leuk! Maar wel heel vermoeiend.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.