Start to Run: Running bucketlist

 photo Blog_zpswrrcutn9.jpg
Vandaag geen start to run zoals je gewend ben, waarom? Heel simpel, ik heb afgelopen week niet gelopen. Vandaag mijn Running bucketlist waar wil ik nog lopen?

New York
Bovenaan op mijn wensenlijstje staat natuurlijk New York. Ooit in een verre toekomst loop ik de marathon (even tussen jou en mij, ik vond 10 mijl meer dan voldoende), als ik besluit niet de marathon te lopen, dan hoop ik ooit mijn hardloopschoenen eventjes neer te planten in Central Parc.

Curacao
Hardlopen in Curacao, ik hoop dat ik er tijdens mijn vakantie een keertje tijd voor vrij kan maken. KLM houdt ieder jaar hier een halve/hele marathon. Deze staat zeker nog op mijn wensenlijstje

Dubai
Als je eenmaal in Dubai bent geweest wil je terug! En ik wil daar graag nog een keer hardlopen. Mijn hardloopschoenen hebben het asfalt in Abu Dhabi gevoeld (en wat was het warm). In Dubai hebben ze verschillende afstanden, de halve, de hele maar ook 10km. Ik weet uit ervaring dat 5 km in de hitte al veel is dus 10km is prima!

Las Vegas
Lopen in de stad der zonde. Het lijk mij zo gaaf! Langs al die casino’s en beelden. Als je deze wilt lopen kan je kiezen voor de halve of de hele.

Orlando
We blijven in de states want ik zou ook super graag de World Disney halve marathon willen lopen. Deze loop lijkt mij 1 groot feest. Gelukkig kunnen wij Europeanen in 2016 alvast oefenen want Disneyland Parijs komt ook met een heuse Disney Marathon!

Great Britian – Loch Ness
Ergens in een plas woont het monster van Loch Ness en een keer per jaar zijn er een hele hoop renners die hem graag willen opzoeken. Dat doen zij met de Loch Ness Run, deze run is 10 km rond het bekende meer. En het lijk mij zo een leuke ervaring om het een keer te lopen!

Zuid Afrika
Ook hoog op mijn wensenlijstje the 2Oceans race, afgelopen weekend is die weer gelopen en het lijk voor mij een hele uitdaging (vooral omdat ik niet zo veel heb met heuvels. Je kan kiezen voor de Ultra van 56 km maar je kan ook voor de halve gaan. Ik zou veilig voor de halve kiezen. Want die lijkt mij al zwaar genoeg.

Welke loop staat er nog op jouw lijstje?

XoXo

 

2 thoughts on “Start to Run: Running bucketlist

  1. Nina

    Mooie bucklist heb je! De marathon van NY stond er bij mij ook op, maar na mijn 1e halve marathon van Parijs ben ik daar toch op terug gekomen… Geen marathons voor mij. Dus de marathon van NY heeft plaats gemaakt voor de halve van de 2Oceans race!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.