Start To Run: Running To that tree

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
Nieuw jaar nieuwe kansen en ik neem het er van! Ik ren lekker door en het kost mij bijna geen moeite.
De laatste woensdag van 2014 en de laatste dag van 2014 ├╝berhaupt trok ik mijn hardloopschoenen aan en rende ik naar een collega, die woont halverwege mijn route en ik moest daar wat afgeven en waarom niet een wat groter blokje rennen. Ik liep heel lekker en rende ruim 5km. Vervolgens was het tijd voor oliebollen en gezelligheid.

Twee januari was het weer tijd om mijn schoenen aan te trekken. Het kostte mij wel iets meer moeten en ik rende in een half uurtje 3,75 kilometer, ik was niet tevreden maar wel tevreden over het feit dat ik mijn schoenen aantrok en een stukje ging lopen al ging het niet best.

Zondag trok ik ook weer mijn schoenen aan en liep ik hetzelfde rondje en dezelfde tijd, dit keer liep ik in een half uurtje 4,01 kilometer en mijn hartslag was ook nog eens 10 slagen lager. Dit keer was ik wel tevreden! Maar ik had ook mijn vraagtekens. Waarom kon ik nu sneller lopen terwijl ik stiekem veel minder zin had om te lopen.

Het is raar. Maar ondanks alles liep ik lekker drie keer in de week! Op naar een nieuwe week!

XoXo

5 thoughts on “Start To Run: Running To that tree

    1. Linda Bericht auteur

      Goed gezien Justin! De titel slaat er een beetje op. Was toevallig naar de film geweest en sindsdien zit die in mijn hoofd

      Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.