Start to Run : Sick and Running

 photo IMAG1107_zpsja4b3tcb.jpg
Vandaag een Start to Run op maandag! Waarom, omdat er woensdag iets anders op de planning staat!

Mijn hardloopweek begon niet best, namelijk vanuit bed! Ik was maandag, dinsdag en woensdag ziek! Dat betekende dat er dinsdag dus ook geen loopgroep training op de planning stond! Ik schoot in lichte stress! Wat moest ik nu voor aanstaande zondag? Zondag stond de 5km van de Marathon van Utrecht op de planning en ik kon eigenlijk niet ziek zijn!

Donderdag was ik weer aardig opgeknapt! En dat moest ook wel want ik had eindelijk een #zweetdate met Linda, samen met nog een hele groep andere meisjes en jongens en GirlsLove2Run gingen we de Adidas Ultraboost uittesten en stiekem had ik mij daar op verheugd!

Francien liet er geen gras overgroeien, een flinke interval heuveltraining en alles volgende tijdens de les, na een uur was ik KAPOT! Ik kon niet meer! Gelukkig waren we toen ook klaar! Na een heerlijk toetje was het tijd om afscheid te nemen van Linda. In de trein sloeg de twijfel voor zondag toe.

Vrijdag voelde ik de training, oke bedankt hoor Francien en co! Steeds meer begon ik te twijfelen aan zondag, moet ik wel gaan? Ik ben net ziek geweest, is het wel verstandig?

Zaterdag had ik nog steeds spierpijn! En de twijfel werd alleen maar erger, volgende week is Zandvoort, ik wil Zandvoort goed kunnen lopen. Toen ik mijn e-mail controleerde zag ik mijn trainingschema van deze week, ai dat ziet er heavy uit.

Om half 1 had ik met vriendlief overlegd en appte ik mijn moeder wat het zou worden……..

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.