Start to Run: Slow and steady

 photo Start to run 17-8_zps6hxlwa8g.jpg
Nieuwe ronden, nieuwe kansen, zo ga ik tegenwoordig iedere week maar is in!

Ik begon de week met fietsen naar mijn werk en weer terug, daarnaast hadden we een lesje crossfit, dit keer werd het niet door onze vaste trainer gegeven, dit keer hadden we een andere trainer en dat is ook wel eens fijn, een andere trainer, andere inzichten en andere oefeningen, we begonnen met een Tabata, dat vind ik echt niet leuk! 20 seconden keihard ergens voor gaan (in dit geval Burpees) en dan 8 seconden rust. Een zware warming-up dus! De rest van de crossfit training, ging eigenlijk wel van een leie dakje. Nog steeds moet ik rekening houden met mijn arm en dat is soms wel lastig want ik wil graag meer, but we are getting there!

Dinsdag werd ik wakker en besloot ik de middag vrij te nemen, lekker een stukje wielrennen, helaas dacht het weer daar anders over dus zat ik gewoon braaf tot 17:00 uur op kantoor en deed ik verder weinig.

Woensdag was het droog en blauw toen ik wakker werd, dus na een ontbijt kleren aan en fiets pakken, inmiddels was het grijs geworden en hadden we onweer, oke niet sporten, weer naar binnen, mijn bidon en koekje pakken en toen de onweer weg was getrokken weer naar buiten. Nog geen kilometer op weg, o shit mijn bril. Weer terug en regen. Dan maar wachten. Toen de regen weg was getrokken ging ik op mijn fiets, ik fietste langs mijn werk (even mijn fiets showen) en vanuit daar fietste ik naar het bedrijf van mijn vader. Dat was zo een 17km, daar even een kleine pitstop gehouden en weer 17km terug fietsen. Uiteindelijk had ik dus zo een 34km op de fiets zitten, niet slecht voor een eerste ronde. Even douchen eten en relaxen. In de avond maakte ik een lekkere pasta (al zeg ik het zelf). Ging ik in de auto naar Crossfit. Daar hadden we een flinke les, deze was super gezellig! Daarna ging ik naar huis en was ik er wel klaar mee!

Donderdag was een slechte dag. Ik ben er niet uitgeweest, maar als je naar het weer keek was dat ook niet meer dan logisch! Volgens mij heeft het de hele dag geregend!

Vrijdag ben ik op de fiets naar het werk gegaan, van een racefiets naar een gewone fiets is wel even wennen, want een racefiets fietst redelijk licht en dan ineens fiets mijn gewone fiets heel zwaar! Maar uiteindelijk fietste ik in een nette tijd naar mijn werk. Daarnaast zette ik weer een wat langere route uit om te gaan lopen.

Zaterdag, vriendlief moest voor het eerst sinds anderhalf jaar op zaterdag werken, dus ik kon vroeg mijn bed uit om te lopen. Dat deed ik dus niet. Ik sliep uit, dacht nog even na over de halve marathon en hakte wat knopen door. Daarna deed ik boodschappen, haalde wat streken uit met mijn zus. En kookte Satosoep. Al met al een leuk dagje maar niet helemaal de bedoeling.

Zondag ging om 03.30 de wekker, keek ik de finale van Dafne Schippers (de 100 meter) en sliep weer verder. Om 10 uur werd ik wakker en voelde ik de wijn van de avond daarvoor, ik drink dus bijna nooit, daardoor voel ik dus drie wijn heerlijk door mijn maag klotsen). Daarnaast was ik totaal niet in mijn hum. Dus stelde ik het rennen maar weer uit, ik had toch geen zin.

Qua sporten is het een goeie week, maar qua rennen ben ik mijn mojo toch een beetje kwijt!

Hopenlijk komt die snel terug!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.